Povezane vesti
Milovan mićo Petrović dobio spomenik u Užicu! Dejan Petrović: Ponosan sam što sam njegov sin i što sam Užičanin!
Kurir 08.10.2021
Zvuci trube proslavljaju užički kraj od pamtiveka, a otkrivanjem spomenika legendarnom Milovanu Mići Petroviću ovaj grad se odužio ovom velikom umetniku, kao i svima onima koji su decenijama širom sveta prenosili srpsku muzičku tradiciju. Više stotina… »
Otkriven spomenik trubaču Miću Petroviću u Užicu
Danas 07.10.2021
U okviru obeležavanja 9. oktobra – Dana Užica, danas je u tom gradu, na Rakijskoj pijaci, otkriven spomenik majstoru trube Milovanu Miću Petroviću (1961-2000) iz užičkog sela Duboko. Bronzana skulptura, rad vajara Zorana Ivanovića, profesora na Akademiji… »
Vesti dana »

Vučić posle sastanka sa Fon der Lajen: Teška zima za nas, nadam se da ćemo imati podršku EU kada je reč o energetici
RTS pre 1 minutjoš 22 povezane

Uskoro stiže i sneg, a onda nagli preokret: Nova prognoza Marka Čubrila, evo kakvo vreme nas očekuje pred zimu
Mondo pre 4 minutajoš 22 povezane

Da li su vam topli radijatori? Danas zvanično počela grejna sezona u Srbiji
Euronews pre 1 minutjoš 17 povezanih

Ambasadorka Izraela: Alonu Ohelu predstoji dug oporavak, Gazi stiže pomoć a Hamas mora da se demilitarizuje
Nedeljnik pre 50 minutajoš 19 povezanih

Danas bez struje i najstroži centar Beograda: Spisak nikad duži, na njemu delovi 12 beogradskih opština
Kurir pre 55 minutajoš 16 povezanih