Повезане вести
Деда дечака настрадалог на Карабурми: Возач може да се брани како жели док ја обилазим унуков гроб
Курир 09.10.2021
Бобан Б. деда дечака, који је преминуо од последица саобраћајне несреће на Карбурми, упитан како коментарише одбрану Лазара Гајића (38), а који је изјавио да није крив, каже да он може да се брани како жели. - Једно је шта он… »
Срам те било! Пијан убио дечака на пешачком, па у суду рекао: Нисам крив!
Курир 09.10.2021
Лазар Галић (38), који се сумњичи да је 18. јула у Улици Маријане Грегоран на Карабурми изазвао саобраћајну несрећу у којој је на обележеном пешачком прелазу настрадао Стефан Б. (9), а повређени су дечаков брат Лука Б. (5) и… »
"Бесан сам и немоћан, он каже да није крив": Потресне речи деде малог Стефана који је погинуо на Карабурми
Вечерње новости 08.10.2021
Фото: М. С./Фејсбук/ОФК "Гол" - Лоше сам, не могу ноћу да спавам, скаче ми притисак, добио сам шећер... Удаљио сам се од тога, нисам знао да почиње суђење, не читам новине, не гледам телевизију, претешко је ово... - рекао је… »
"Бесан сам: И немоћан... Он каже да није крив..." Потресне речи деде малог Стефана ког је усмртио возач кукавица, па на суду…
Блиц 08.10.2021
Осећам бес, немоћ... Каже да није крив... - једино је што је смогао снаге да каже Бобан Балић о изјашњену Лазара Галића (38) да није крив за саобраћајну незгоду у којој је на пешачком прелазу на Карабурми усмртио његовог… »
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 2 сатајош 1 повезана