Повезане вести

ДАНИ КАДА ПУЦАЈУ ТИКВЕ- Небојша Стефановић о Јованици, Беливуку, прислушкивању…

ДАНИ КАДА ПУЦАЈУ ТИКВЕ- Небојша Стефановић о Јованици, Беливуку, прислушкивању…

У центар 09.10.2021
насловне стране данашњих новина „Монструозне лажи, желим да заштитим своју земљу, своју породицу и председника републике и мог пријатеља од свих лажи и манипулација. Желим да кажем истину, и спреман сам да све потврдим и… »
Вучић и Стефановић спустили лопту: Тресла се гора, родио – разговор у четири ока

Вучић и Стефановић спустили лопту: Тресла се гора, родио – разговор у четири ока

Н1 Инфо 09.10.2021
Тешке оптужбе за заверу и прислушкивање председника Србије упућене на рачун министра одбране Небојше Стефановића поново нису резултирале последицама. Вучић и Стефановић имали су састанак у четири ока, али је после тог разговора… »
План завере против председника Вучића: Небојша Стефановић више неће бити утицајна личност на политичкој сцени Србије (курир ТВ)…

План завере против председника Вучића: Небојша Стефановић више неће бити утицајна личност на политичкој сцени Србије (курир ТВ)…

Курир 09.10.2021
Сектор унутрашње контроле у МУП спроводи опсежну истрагу по питању случаја "Јовањица" и нелегалног прислушкивања председника Србије Александра Вучића. Поводом тога министар унутрашњих послова Александар Вулин известио је… »
Да ли је ово Стефановићев политички крај?

Да ли је ово Стефановићев политички крај?

Данас 09.10.2021
Сада је још јасније оно што је још летос било јасно да министар одбране, у прошлој влади унутрашњих послова, Небојша Стефановић неће бити министар у наредној влади, те да му је маневарски простор за даље политичко деловање… »
Александар Папић: Стефановић лаже о мени јер тражим да се исели из моје куће

Александар Папић: Стефановић лаже о мени јер тражим да се исели из моје куће

Нова 09.10.2021
Сувласник таблоида "Објектив" Александар Папић изјавио је да је министар одбране Небојша Стефановић данас изрекао "бруталне лажи" против њега, наводећи да је разлог то што је он преко свог адвоката послао захтев за исељење… »
Стефановић: Спреман сам да се полиграфски тестирам

Стефановић: Спреман сам да се полиграфски тестирам

Нова 09.10.2021
После веома тешких оптужби и монструозних лажи о мени желим да заштитим своју земљу од оних који јој наносе огромну штету, да заштитим себе и своју породицу, председника Републике, и као институцију и као мог пријатеља, од свих… »
Александар Папић: Небојша Стефановић лаже о мени зато што тражим да се исели из моје куће

Александар Папић: Небојша Стефановић лаже о мени зато што тражим да се исели из моје куће

Данас 09.10.2021
Сувласник таблоида „Објектив“ Александар Папић изјавио је да је министар одбране Небојша Стефановић данас изрекао „бруталне лажи“ против њега наводећи да је разлог то што је он преко свог адвоката послао захтев за исељење… »
Папић: Стефановић лаже јер сам тражио да се његова породица исели из моје куће

Папић: Стефановић лаже јер сам тражио да се његова породица исели из моје куће

Н1 Инфо 09.10.2021
Сувласник таблоида "Објектив" Александар Папић изјавио је да је министар одбране Небојша Стефановић изрекао "бруталне лажи" против њега, наводећи да је разлог то што је он преко свог адвоката послао захтев за исељење чланова… »
Стефановић: Од свих лажи најмонструознија да сам део групе завереника, спреман сам за полиграф

Стефановић: Од свих лажи најмонструознија да сам део групе завереника, спреман сам за полиграф

РТС 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да је лаж да је предводник групе завереника чији је циљ да сруше председника Србије Александра Вучића и да је спреман да одмах буде полиграфски тестиран. На конференцији за новинаре… »
Стефановић демантовао наводе да је део завере за рушење Вучића

Стефановић демантовао наводе да је део завере за рушење Вучића

Глас Америке 09.10.2021
БЕОГРАД — Министар одбране Небојша Стефановић демантовао је наводе појединих службеника МУП-а Србије да је учестовао у завери за рушење председника Александра Вучића и рекао да је спреман да се полиграфски тестира. Стефановић је… »
Небојша Стефановић: Нисам вођа групе завереника, спреман сам на полиграф

Небојша Стефановић: Нисам вођа групе завереника, спреман сам на полиграф

Данас 09.10.2021
Спреман сам да у сваком тренутку станем пред државне органе и полиграф и одговорим на свако питање. Нећу се зауставити док свака лаж не буде разобличена, рекао је Небојша Стефановић, министар одбране на конференцији за новинаре… »
Гости Н1: Да ли је Стефановић поручио Вучићу – ако идем ја, идеш и ти?

Гости Н1: Да ли је Стефановић поручио Вучићу – ако идем ја, идеш и ти?

Н1 Инфо 09.10.2021
Новинар БИРН-а Радмило Марковић изјавио је да се министар одбране Небојша Стефановић у наступу на конференцији за медије “још више везао” за Александра Вучића, док новинарка Невсмакс Адрије Јасмина Добриловић сматра да је… »
Министар оштро о страначком колеги: Ђукановић зна да није обичан новинар…

Министар оштро о страначком колеги: Ђукановић зна да није обичан новинар…

Н1 Инфо 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић одржао је конференцију за медије, како би, како је рекао, демантовао лажи изнете у медијима. Стефановић је навео да не може да пређе преко начина на који је, иначе његов страначки колега… »
„Да ли је Стефановић поручио Вучићу – ако идем ја, идеш и ти?“

„Да ли је Стефановић поручио Вучићу – ако идем ја, идеш и ти?“

Нова 09.10.2021
Новинар БИРН-а Радмило Марковић изјавио је да се министар одбране Небојша Стефановић у наступу на конференцији за медије “још више везао” за Александра Вучића, док новинарка Невсмакс Адрије Јасмина Добриловић сматра да је… »
Стефановић одговорио на оптужбе за прислушкивање, Јовањицу и Беливука

Стефановић одговорио на оптужбе за прислушкивање, Јовањицу и Беливука

Нова 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић обраћтио се у суботу ујутру јавности на конференцији за новинаре коју је сазвао како би одговорио на учестале оптужбе појединих медија и високих функционера МУП о свом нелегалном поступању у… »
Стефановић: Нисам предводник групе завереника, Милачић се виђао са Беливуком

Стефановић: Нисам предводник групе завереника, Милачић се виђао са Беливуком

Радио 021 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је да су лажи да је предводник "групе завереника са циљем да се сруши Вучић". Он каже да није неко ко ради против председника, крши закон и ради за интересе страних држава. "То су… »
Стефановић: Медијску хајку против мене воде људи повезани с Беливуком

Бета 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да га за опструкцију истраге против криминалне групе Вељка Беливука путем медија оптужују људи који на тај начин желе да прикрију своје директне контакте са Беливуком. На… »
Министар Стефановић на конференцији за новинаре није желео да одговара на питања новинара о Јовањици и кући страве у Ритопеку…

Министар Стефановић на конференцији за новинаре није желео да одговара на питања новинара о Јовањици и кући страве у Ритопеку…

Блиц 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић данас на конференцији за новинаре није желео да одговара на питања новинара у вези са случајевима “Јовањица” и “кућа страве у Ритопеку”. Стефановић је одбацио све оптужбе које су на његов… »
Стефановић: Монструозне лажи, спреман да идем на полиграф

РТВ 09.10.2021
БЕОГРАД - Потпредседник Владе Србије и министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да је спреман да стане пред надлежне државне органе и да буде полиграфски испитан о свим оптужбама које му се стављају на терет… »

ИндексОнлине 09.10.2021
БЕОГРАД – Потпредседник Владе Србије и министар одбране Небојша Стефановић изјавио је данас да је спреман да стане пред надлежне државне органе и да буде полиграфски испитан о свим оптужбама које му се стављају на терет… »
Министар одбране Србије: Нисам радио против председника државе

Министар одбране Србије: Нисам радио против председника државе

Слободна Европа 09.10.2021
Министар одбране Србије Небојша Стефановић негирао је да је радио против председника Србије Александра Вучића и поручио је да је спреман да одмах буде полиграфски тестиран. Стефановић је на конференцији за новинаре 9. октобра… »

Радио сто плус 09.10.2021
На конференцији за новинаре у Дому војске, Стефановић је казао да су извор тих оптужби београдски бизнисмен Александар Папић, власник и директор компаније Тим системс Тони Апостоловић и бивши начелник београдске Управе… »
Стефановић се обратио медијима: Негирао оптужбе полицијских функционера па одбио да одговара на питања новинара

Стефановић се обратио медијима: Негирао оптужбе полицијских функционера па одбио да одговара на питања новинара

Курир 09.10.2021
БЕОГРАД - Министар одбране и некадашњи министар унутрашњих послова Небојша Стефановић обратио се медијима негирајући оптужбе полицијских функционера на рачун да је знао за кућу страве клана Веље Невоље у Ритопеку у којој су… »
Стефановић: Лаж да сам предводник групе завереника, Милачић се виђао с Беливуком

Стефановић: Лаж да сам предводник групе завереника, Милачић се виђао с Беливуком

Н1 Инфо 09.10.2021
Минисар одбране Небојша Стефановић изјавио је на конференцији за новинаре да су лажи да је предводник "групе завереника са циљем да се сруши Вучић", да је неко ко ради против председника, крши закон и ради за интересе страних… »
Рат у СНС до истребљења: Ђука из свих оружја „пуца“ по Стефановићу

Рат у СНС до истребљења: Ђука из свих оружја „пуца“ по Стефановићу

Нова 09.10.2021
Високи функционер СНС Владимир Ђукановић оштро је напао министра одбране Небојшу Стефановића. Ђукановић је на друштвеним мрежама осуо паљбу по Стефановићу. „Хм, није ми јасан др Небојша Стефановић. Сутра је председништво… »
Шта је Стефановић рекао о Јовањици, Вучићу, Папићу…

Шта је Стефановић рекао о Јовањици, Вучићу, Папићу…

Недељник 09.10.2021
Фото Недељник Министар одбране, а некадашњи министар унутрашњих послова, Небојша Стефановић изјавио је на конференцији за медије коју је лично заказао, да је лаж да је предводник групе завереника која има за циљ да сруши… »
Клинч Небојше и Ђуке, епизода 2: Преко тога не могу да пређем

Клинч Небојше и Ђуке, епизода 2: Преко тога не могу да пређем

Нова 09.10.2021
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић данашњу конференцију за новинаре искористио је и да одговори на "провокације" које претходних недеља стижу од његовог партијског колеге Владимира Ђукановића. Добили смо штур… »
Стефановић: Папић и Милачић одржавали контакт са Беливуком

Стефановић: Папић и Милачић одржавали контакт са Беливуком

Нова 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић оптужио је на данашњој конкференцији за новинаре у Дому војске бизнисмена Александра Папића и бившег начелника београдског УКП Илију Милачића да су одржавали контакт са осумњиченим за серију… »
Бивши начелник београдске УКП: Стефановић знао за кућу у Ритопеку

Бивши начелник београдске УКП: Стефановић знао за кућу у Ритопеку

Недељник 09.10.2021
Фото Недељник (Бета) – Бивши начелник београдске Управе криминалистичке полиције Илија Милачић изјавио је да је истрагу у случају криминалне групе Вељка Беливука и куће у Ритопеку зауставио бивши министар полиције, а актуелни… »
Стефановић: Сутра ћу разобличити лажи

Стефановић: Сутра ћу разобличити лажи

Данас 09.10.2021
Министар одбране Небојша Стефановић је рекао да ће у суботу, „након серије изречених лажи“, одржати конференцију за медије. Само у току вечери, о Стефановићу и МУП-у под његовим управљањем, причало се на више канала, а… »
Бивши начелник београдске УКП Милачић: Стефановић знао за кућу у Ритопеку

Бивши начелник београдске УКП Милачић: Стефановић знао за кућу у Ритопеку

Данас 09.10.2021
Бивши начелник београдске Управе криминалистичке полиције Илија Милачић изјавио је да је истрагу у случају криминалне групе Вељка Беливука и куће у Ритопеку зауставио бивши министар полиције, а актуелни министар одбране Небојша… »
Бивши функционер полиције: Стефановић зауставио истрагу куће страве у Ритопеку! Стефановић: Сутра излазим пред новинаре

Бивши функционер полиције: Стефановић зауставио истрагу куће страве у Ритопеку! Стефановић: Сутра излазим пред новинаре

Блиц 09.10.2021
Бивши начелник београдске Управе криминалистичке полиције Илија Милачић рекао је вечерас гостујући у емисији "Озбиљно са Ђуком" код народног посланика и члана СНС Владимира Ђукановића да је министар одбране Небојша Стефановић… »
Начелник: Постојала паралелна структура у МУП чији је циљ био да прикупља податке о Вучићу

Начелник: Постојала паралелна структура у МУП чији је циљ био да прикупља податке о Вучићу

Данас 08.10.2021
Начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције Томислав Радовановић изјавио је вечерас да је „убеђен“ да је у МУП-у постојала паралелна структура „са прецизно одабраним људима“ чији је циљ, како… »

Вести дана »