Povezane vesti
Milica Pavlović ostavlja bez daha: Grudi sevaju, Beograđani oduševljeni otišli sa nastupa pevačice (foto)
Večernje novosti 09.10.2021
Foto: Instagram printskrin Milica Pavlović se na nastupu pojavila u bež korsetu i širokim pantalonama. Prisutni su uživali u odličnoj atmosferi. Pevačica je istakla izvajanu figuru, dok su joj se grudi u korsetu jedva držale. Objava koju deli Milica… »
(Foto): Milica Pavlović ostavila bez daha beograđane kada se pojavila na splavu: U korsetu, grudi kipe sa svih strana
Blic 09.10.2021
Mlada muzička zvezda Milica Pavlović nastupala je na splavu "Konzulat" i u lepom ambijentu napravila sjajnu atmosferu, a stajlingom očarala. Milica se, naime, na "Konzulatu" pojavila u bež korsetu i širokim pantalonama. Prisutni su uživali u odličnoj… »
Estrada ostala dužna 90.000 evra, Milica otkriva: Ja se ne plašim laćine sveske, Marini sam sve platila!
Mondo 09.10.2021
Pevačica Milica Pavlović otkrila da na novom albumu ima pesmu koju je uradila Marina Tucaković sa sinom Milanom Radulovićem Laćom. Pevačica Milica Pavlović otkrila da na novom albumu ima pesmu koju je uradila Marina Tucaković sa sinom Milanom Radulovićem… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 22. jul: Promenljivo oblačno i suvo sa slabim i umerenim vetrom
Beta pre 37 minutajoš 24 povezane
Aleksić (NPS): Sednica o nepoverenju Vladi kako bi vlast posle nje mogla da raspiše vanredne izbore
Serbian News Media pre 22 minutajoš 11 povezanih
Oglasio se Zelenski: Ponudio sam Fedorovu mesto u vladi
Večernje novosti pre 27 minutajoš 14 povezanih
Napadi širom Irana, u Teheranu deluje PVO; Rubio: Iranska kontrola nad Ormuzom bila bi opasan presedan
RTS pre 2 minutajoš 8 povezanih
uživo Iran i SAD u novom talasu sukoba, Tramp: Iran očajnički traži sastanak, ali napadi se nastavljaju
NIN pre 42 minutajoš 7 povezanih