Povezane vesti
Rama: Cilj mi je da ujedinim Albaniju sa Kosovom
Politika 09.10.2021
TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama rekao je danas da je cilj njegove političke karijere da se „Albanija ujedini sa Kosovom”. On je negirao da je posredi lični interes. Na televiziji Kljan u emisiji „Slobodna zona”, Rama je naglasio da je u njegovim… »
Rama: "Cilj mi je da ujedinim Albaniju sa Kosovom"
Telegraf 09.10.2021
Dodao je da sebe posle 2030. godine vidi negde drugde i daleko od politike, ali da ga to ne sprečava da ima plan za ujedinjenje Albanije i jednostrano proglašenog Kosova. Premijer Albanije Edi Rama rekao je danas da je cilj njegove političke karijere da… »
Rama: Težim ka ujedinjenju Kosova i Albanije
Sputnik 09.10.2021
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je cilj i težnja njegove karijere ujedinjenje Kosova i Albanije, negirajući da je posredi lični interes, prenosi RTK. „Predsednik Albanije i Kosova?! To nije u mojim planovima! Ujedinjenje Albanije sa Kosovom… »
Šokantna izjava - sramni "cilj" karijere edija rame! "Ujedinjenje Albanije sa Kosovom? To je težnja!"
Srbija danas 09.10.2021
Sramotna izjava premijera Albanije. Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da je cilj i težnja njegove karijere ujedinjenje Kosova i Albanije, negirajući da je posredi lični interes, prenosi RTK. - Predsednik Albanije i Kosova?! To nije u mojim planovima… »
Vesti dana »
Ponovo produžene licence NIS-u i MOL-u: Kakve su šanse za dogovor do kraja jula?
Radio 021 pre 11 minutajoš 52 povezane
Zemljotres jačine 3,9 stepeni pogodio region Leskovca, građani osetili snažno podrhtavanje
Beta pre 26 minutajoš 26 povezanih
Paragvajski heroj: Prodao opremu da bi prehranio prevremeno rođenog sina
BBC News pre 41 minutajoš 50 povezanih
Selektor Ekvadora Bekasese: „Zahvalan sam igračima na ovom putovanju“
Serbian News Media pre 1 satjoš 21 povezana