Повезане вести

Партизан убедљив у Арени против Студентског центра

Партизан убедљив у Арени против Студентског центра

Н1 Инфо 09.10.2021
Кошаркаши Партизана наставили су серију победа у АБА лиги. У првом сусрету на свом паркету црно-бели су били убедљиви против подгоричког Студентског центра 79:57. У првом такмичарском мечу пред домаћом публиком од када се вратио… »
Обрадовић: Мур ми је рекао да ће бити добро, жао ми што Глас није играо

Обрадовић: Мур ми је рекао да ће бити добро, жао ми што Глас није играо

Моззарт спорт 09.10.2021
„Хвала свима који су били у хали. Ми треба да урадимо све да људи који воле Партизан дођу“, рекао је тренер Партизана. Доминантна партија Партизана била је довољна за плус 22 против Дербија. Црно-бели су забележили трећи… »
Рекао ми је "бићу добро", жао ми што малог нисам ставио у тим: Обрадовић открио шта је добро, а шта мора боље!

Рекао ми је "бићу добро", жао ми што малог нисам ставио у тим: Обрадовић открио шта је добро, а шта мора боље!

Мондо 09.10.2021
Тренер црно-белих анализирао игру свог тима и посебно зажалио што није могао да користи једног играча. Тренер црно-белих анализирао игру свог тима и посебно зажалио што није могао да користи једног играча. Партизан је рутински… »
Шта то није како Жељко жели и како је прокоментарисао ''онај'' тајм-аут...

Шта то није како Жељко жели и како је прокоментарисао ''онај'' тајм-аут...

Спортске.нет 09.10.2021
Партизан ређа победе на старту АдмиралБет АБА лиге, црно-бели су у прва три кола савладали Задар и Сплит у гостима, а вечерас и СЦ Дерби у ''Штарк Арени'' са 79:57. Али, последњи Обрадовићев тајм-аут на око три минута пре краја… »
Партизан сигуран против СЦ за трећу победу у АБА лиги

Партизан сигуран против СЦ за трећу победу у АБА лиги

Бета 09.10.2021
Кошаркаши Партизана победили су вечерас у Београду подгорички Студентски центар са 79:57 (20:9, 17:14, 24:21, 18:13), у утакмици трећег кола АБА лиге. Црно-беле су до треће победе од почетка сезоне и прве пред домаћом публиком… »
Партизан са +22 декласирао новајлију у АБА лиги

Партизан са +22 декласирао новајлију у АБА лиги

Вести онлине 09.10.2021
Кошаркаши Партизана победили су вечерас Студентски центар 79:57 у трећем колу АБА лиге у Штарк Арени у Београду. Најефикаснији у победничком тиму био је Ален Смаилагић са 13 поена и пет скокова и без промашеног шута, Кевин Пантер… »
Партизанова силна премијера у Арени!

Партизанова силна премијера у Арени!

Моззарт спорт 09.10.2021
Блистали Пантер, Трифуновић и Смаилагић за тријумф против подгоричког Дербија - 79:57. Трећу победничку рецку у АБА лиги уписали су кошаркаши Партизана на премијери пред домаћом публиком. После Задра и Сплита, пред екипом Жељка… »
Ко је најбољи играч Партизана? ''Гробари'' виде ''небрушени дијамант'' /ТВИТОВИ/

Ко је најбољи играч Партизана? ''Гробари'' виде ''небрушени дијамант'' /ТВИТОВИ/

Спортске.нет 09.10.2021
Партизан полако постаје све убедљивији у АдмиралБет АБА лиги. Црно-бели су вечерас пред више од пет хиљада гледалаца у ''Штарк Арени'' вечерас савладали СЦ Дерби са 79:57, што им је трећа победа у прва три кола. Права форма се… »
"Који ку**ц то радиш!?" жељко беснео на +26 за Партизан: Тајм-аут о ком се прича, бурна лекција играчима! (видео)

"Који ку**ц то радиш!?" жељко беснео на +26 за Партизан: Тајм-аут о ком се прича, бурна лекција играчима! (видео)

Мондо 09.10.2021
Упркос великом вођству, тренер Партизана оштро је замерио својим играчима! Упркос великом вођству, тренер Партизана оштро је замерио својим играчима! Три меча и три победе за Жељка Обрадовића и Партизан у АБА лиги. Прво су на… »
Убедљиви Партизан, Мурова повреда покварила утисак у ''Арени''

Убедљиви Партизан, Мурова повреда покварила утисак у ''Арени''

Спортске.нет 09.10.2021
Како се и очекивало, екипа Партизана вечерас није имала већих проблема да дође до треће узастопне победе у АдмиралБет АБА лиги. Црно-бели су вечерас пред око 5.300 својих навијача савладали подгорички СЦ Дерби резултатом 79:57 и… »
Борац се бори док Морнар тоне: Чачани славили у Бару за прву победу у овој сезони АБА лиге

Борац се бори док Морнар тоне: Чачани славили у Бару за прву победу у овој сезони АБА лиге

Вести онлине 09.10.2021
Кошаркаши Борца из Чачка победили су вечерас Морнар 90:85 у Бару у трећем колу регионалне АБА лиге. Чачани су после два пораза уписали први тријумф у лиги, док су Барани забележили трећи пораз у низу. Најефикаснији у победничком… »
Страшна партија бившег играча Звезде и Партизана, Морнар посрће

Страшна партија бившег играча Звезде и Партизана, Морнар посрће

Нова 09.10.2021
Кошаркаши Борца из Чачка победили су Морнар из Бара у мечу трећег кола регионалне АБА лиге са 90:85. Најефикаснији на паркету био је Сава Лешић, некадашњи крилни центар Црвене звезде и Партизана који је имао 23 поена и седам… »
Борац тесно до победе: Трећи узастопни пораз Морнара!

Борац тесно до победе: Трећи узастопни пораз Морнара!

Хот спорт 09.10.2021
Неко је морао прекинути низ пораза. У трећем колу АБА лиге Морнар је у Бару дочекао Борац, оба тима имала су по два пораза, а ово је била утакмица која би могла да одлучи даљи ток сезоне. Велика борба виђена је у Спортској… »
Борац 20 минута играо одбрану као Звезда и дошао до првенца у АБА лиги!

Борац 20 минута играо одбрану као Звезда и дошао до првенца у АБА лиги!

Моззарт спорт 09.10.2021
Велики брејк Чачана у Бару – 90:85. После несреће у Лакташима, и лаганог пораза од Цедевите, чачански Борац је стигао до прве победе АБА лиге ове сезоне. Екипа Марка Мариновића је чврстом одбраном сломила нападачки потенцијал… »
Полувреме: Партизан доминира, али не бриљира, Пантер и Ледеј дизали публику на ноге

Полувреме: Партизан доминира, али не бриљира, Пантер и Ледеј дизали публику на ноге

Спортске.нет 09.10.2021
После првог полувремена утакмице трећег кола АдмиралБет АБА лиге, Партизан у ''Штарк Арени'' води против подгоричког СЦ Дербија резултатом 37:23. Ово је прва Партизанова утакмица на домаћем терену у новој сезони, уједно и прва… »
Агонија морнара траје! Борац тројкама цепао мрежицу у Бару, Лешић бриљирао за првенац Чачана у АБА лиги!

Агонија морнара траје! Борац тројкама цепао мрежицу у Бару, Лешић бриљирао за првенац Чачана у АБА лиги!

Мондо 09.10.2021
Морнар доживео трећи узастопни пораз, Борац славио у Бару! Морнар доживео трећи узастопни пораз, Борац славио у Бару! Ако се по јутру дан познаје Морнар ће имати огромне проблеме ове сезоне. Доживели су трећи узастопни пораз у… »
И Борац прејак за Баране, Лешић доминирао против Морнара!

И Борац прејак за Баране, Лешић доминирао против Морнара!

Спортске.нет 09.10.2021
Треће коло АдмиралБет АБА лиге и трећи пораз екипе Морнара, која је вечерас на свом терену у Бару поражена од чачанског Борца резултатом 90:85. Чачанима је ово прва победа у новој сезони, а до ње су их предводили сјајни Сава… »

Вести дана »