Povezane vesti
"Pipali su me Mnogi, žao mi je što se nisam više nudila": Lepa Lukić otkrila zbog čega se najviše kaje i šokirala
Blic 10.10.2021
Lepa Lukić osim za pevačicu maestralnog glasa, važila je i za pravu lepoticu i zavodnicu. Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a ona je povodom toga ispričala jednu anegdotu iz prošlosti i nasmejala mnoge. Lepa ima bogatu karijeru i jedna je od najvećih… »
Kajem se što se nisam nudila! Lepa Lukić bez dlake na jeziku o muškarcima - Pipali su me mnogi, na neke sam "pala"
Mondo 10.10.2021
Lepa Lukić uvek iskrena. Lepa Lukić uvek iskrena. Život Lepe Lukić je više nego interesantan, pa pevačica uvek rado ispriča neki novi detalj, a i gde god se pojavi uvek nasmeje nekom novom anegdotom. Lepa ima bogatu karijeru i jedna je od najvećih zvezda… »
Vesti dana »
Počinju ratni parlamentarni izbori: U senci eksplozija i nove mobilizicije
Vreme pre 22 minutajoš 24 povezane
Moguća kiša u Beogradu i još 2 dela Srbije! Oglasio se RHMZ: Jedna stvar je neverovatna, iznenadiće sve!
Telegraf pre 47 minutajoš 24 povezane
Hjuman rajts voč: Presude Tačiju i drugim liderima OVK važan korak ka pravdi
Insajder pre 27 minutajoš 18 povezanih
Povratak Tadića, ima iznenađenja: Selektor Srbije Veljko Paunović saopštio spisak za mečeve Lige nacija
Danas pre 13 minutajoš 21 povezana
Saudijci i Huti razmenjuju udare, Jemenci beže čamcima, a rat na Bliskom istoku se širi
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih