Povezane vesti
Potresno priznanje Jelene Dokić: Umalo sam okončala život
Vesti online 10.10.2021
Jelena Dokić, nekada slavna teniserka, obeležila je Svetski dan mentalnog zdravlja potresnom porukom i sećanjem na svoje probleme u prošlosti. Svakog 10. oktobra obeležava se Svetski dan mentalnog zdravlja, koje je postalo još važnije u pandemiji… »
Potresno priznanje Jelene Dokić: Umalo sam okončala život
Nova 10.10.2021
Jelena Dokić, nekada slavna teniserka, obeležila je Svetski dan mentalnog zdravlja potresnom porukom i sećanjem na svoje probleme u prošlosti. Svakog 10. oktobra obeležava se Svetski dan mentalnog zdravlja, koje je postalo još važnije u pandemiji… »
Šok ispovest Jelene Dokić - htela sam sebi da oduzmem život: Teška životna priča teniserke, a najveći krivac je otac!
Mondo 10.10.2021
Srpska teniserka Jelena Dokić, koja je nastupala i pod zastavom Australije, ima tešku životnu priču i ne boji se o njoj da priča kako bi pomogla drugima. Srpska teniserka Jelena Dokić, koja je nastupala i pod zastavom Australije, ima tešku životnu… »
Vesti dana »
Putin potpisao više zakona: Od otpisa kreditnih dugova za učesnike rata do zabrane "javne propagande odbijanja rađanja dece"
Insajder pre 6 satijoš 4 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih