Повезане вести

Ана Николић признала да је изазвала удес и оштетила возила: Била сам узнемирена

Ана Николић признала да је изазвала удес и оштетила возила: Била сам узнемирена

Нова 10.10.2021
Певачица Ана Николић огласила се након што је у ноћи између петка и суботе изазвала судар, односно, када је изгубила контролу над аутомобилом којим је управљала и оштетила три паркирана аутомобила. Ана је потврдила да је… »
Изазвала сам удес и сносићу последице! Огласила се Ана Николић након саобраћајке, открила све детаље!

Изазвала сам удес и сносићу последице! Огласила се Ана Николић након саобраћајке, открила све детаље!

Мондо 10.10.2021
Ана Николић недавно је доживела саобраћајну незгоду. Ана Николић недавно је доживела саобраћајну незгоду. Певачица Ана Николић је пре неколико вечери око два сата ујутру на Вождовцу изгубила контролу над својим возилом марке… »
ШОК! Ана Николић ПОЛУПАЛА три аутомобила и ПОБЕГЛА! Ево у каквом је стању тада била!

ШОК! Ана Николић ПОЛУПАЛА три аутомобила и ПОБЕГЛА! Ево у каквом је стању тада била!

Свет & Скандал 10.10.2021
Ана Николић имала је удес у београдском насељу Вождовац, када је изгубила контролу над својим возилом и полупала чак три паркирана аутомобила. Николићева се сада огласила и откирла како је дошло до удеса, како се осећа и да ли… »
Ана Николић се огласила после саобраћајке коју је изазвала: Била сам веома узнемирена, али не бежим од одговорности! Идем и на…

Ана Николић се огласила после саобраћајке коју је изазвала: Била сам веома узнемирена, али не бежим од одговорности! Идем и на…

Курир 10.10.2021
Ана Николић изгубила је контролу над возилом марке "Мерцедес" немачких таблица и предњом десном бочном страном ударила аутомобил "Шкода фабиа" који је био паркиран, а сада се након свега огласила. Певачица је истакла да је била… »

Вести дана »