Повезане вести
Вук Моб отказао све наступе! После скандала у емисији завршио у карантину због високе температуре - Није ми било добро!
Мондо 11.10.2021
Вук Моб је открио да ли је заражен корона вирусом. Вук Моб је открио да ли је заражен корона вирусом. Популарни репер Вук Моб, који је недавно гостовао у емисији "Контра шоу" на Курир телевизији, забринуо је фанове објавом на… »
Вук Моб у изолацији: Болестан сам, али немам корону!
Курир 11.10.2021
Вукадин Гојковић, јавности познатији као Вук Моб, недавно је окачио на свом Инстаграм профилу стори у којем је истакао да је болестан, али је за Курир открио да није реч о корона вирусу. Репер је видео снимком забринуо велики… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 8 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 8 сатијош 1 повезана