Povezane vesti
Panonska posada sa PMF-a nagrađena za tehnološku inovaciju - "Lara" spas za mornare
RTV 11.10.2021
NOVI SAD - U svečanoj sali rektorata Univerziteta u Beogradu, prošle nedelje je održano finale takmičenja u kategoriji Inovativne ideje, podkategorija - srednjoškolski i studentski timovi. Tim sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Novi Sad… »
"Panonska posada" sa novosadskog PMF-a ima najbolju studentsku tehnološku inovaciju u Srbiji
Moj Novi Sad 11.10.2021
U svečanoj sali rektorata Univerziteta u Beogradu, prošle nedelje je održano finale takmičenja u kategoriji Inovativne ideje, podkategorija – srednjoškolski i studentski timovi. Tim sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Novi Sad "Panonska… »
Vesti dana »
Oprez! RHMZ niže hitna upozorenja! Za sat-dva stiže snažno nevreme, sve će da tutnji! Ovi delovi Srbije neka se spreme
Blic pre 4 satijoš 31 povezana
Izmene u gradskom prevozu od 1. jula: Menjaju se trase više autobuskih linija u Beogradu
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana
Čudo u Venecueli: Dete posle šest dana izvučeno živo iz ruševina VIDEO
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih
Nemanja Vidić o skaj porukama: Voleo bih da mi neko kaže iz državnih institucija da li je moja bezbednost i dalje ugrožena
Nedeljnik pre 1 danjoš 44 povezane
Srbiju preplavili turisti: Za pet meseci više od 1,7 miliona turističkih poseta, zabeleženo skoro pet miliona noćenja
Dnevnik pre 5 satijoš 50 povezanih