Povezane vesti
"Slao sam ubice, špijune i pravio drogu": Odbegli visoki zvaničnik otkriva jezive tajne Kim Džong Una: Bio sam lojalan, ali ni…
Blic 11.10.2021
Kim Kuk Song radio je 30 godina u vrhu moćne severnokorejske špijunske agencije. Čuvao je njihove tajne, slao ubice da eliminišu kritičare i čak izgradio ilegalnu laboratoriju za proizvodnju droge kako bi sakupio fondove za “revoluciju”. Sada je odlučio… »
Bivši severnokorejski špijun i visoki oficir govorio za Bi-Bi-Si
Danas 11.10.2021
Kim Kuk- Song, bivši pukovnik u vojsci Severne Koreje, sada disident na južnom delu ostrva govorio je za Bi-Bi-Si i potvrdio mnoge priče zapadnih medija o načinu vladavine na severnom delu korejskog poluostrva. Kim je proveo 30 godina u vojsci i… »
Mučna ispovest Bio je jedan od glavnih operativaca Severne Koreje, duboko je verovao u režim a onda je pobegao: Bio sam zgrožen…
Kurir 11.10.2021
Kim Kuk-song pobegao je iz Severne Koreje kako bi spasao sebi život, uprkos tome što je bio visoko pozicionirani zvaničnik špijunskih agencija. Sada otkriva kako je bilo biti "oči, uši i mozak Vrhovnog lidera". Kim Kuk-song bio je visoko pozicionirani… »
Bivši agent: Kim formirao timove za ubijanje kritičara i protivnika
Al Jazeera 11.10.2021
Kim Kuk-song je 2014. godine bio prisiljen napustiti Sjevernu Koreju kako bi spasio život, a danas živi u Seulu i radi za južnokorejske obavještajne službe. Bivši agent iz Sjeverne Koreje Kim Kuk-song tvrdi da je sjevernokorejski lider Kim Jong-un… »
Vesti dana »
RHMZ izdao dva upozorenja na vremenske nepogode: U naredna dva sata u Srbiji grmljavina, grad i olujni vetar
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 2 satajoš 43 povezane
Bažena bomba na kuću na Bežanijskoj kosi, vlasniku polomljena i stakla na automobilu
Kurir pre 38 minutajoš 38 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Pravo u centar pre 1 satjoš 25 povezanih