Повезане вести
Ко се не вакцинише сам плаћа тестирање: Немачка уводи нову меру која је наљутила лекаре: Ово је позив на нови упад вируса
Блиц 11.10.2021
У Немачкој од понедељка више нема бесплатних брзих тестова на корону. Нада власти је да ће тако један број неодлучних бити мотивисан да се вакцинише. Лекари критикују ову меру. До сада је у Немачкој сваки грађанин једном… »
Немачка: Ко може а неће да се вакцинише, плаћа тестирање на корону
Н1 Инфо 11.10.2021
У Немачкој од понедељка више нема бесплатних брзих тестова на коронавирус за оне који могу а неће да се вакцинишу, пише Дојче веле, наводећи да се власт нада да ће тако један број неодлучних бити мотивисан да се вакцинише, док… »
У Немачкој од данас нема више бесплатних тестова на ковид
Нова 11.10.2021
У Немачкој од данас више неће бити бесплатних брзих тестова на корона вирус, а власт се нада да ће оваквом мером један број неодлучних људи бити мотивисан да се вакцинише, пише Дојче веле. Од данас тестирање на корона вирус… »
Од данас: ко неће да се вакцинише, плаћа тестирање на корону
Дојче веле 11.10.2021
У Немачкој од понедељка више нема бесплатних брзих тестова на корону. Нада власти је да ће тако један број неодлучних бити мотивисан да се вакцинише. Лекари критикују ову меру. ДВ доноси преглед најважнијих питања. ДВ.ЦОМ Маске… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана