Повезане вести

Жељко Шашић о највећој боли: Сви су ме оставили за пар месеци, па и ћерка Софија

Жељко Шашић о највећој боли: Сви су ме оставили за пар месеци, па и ћерка Софија

Мондо 11.10.2021
Мислио је да има људе за цео живот али ствари су изненада промениле. Мислио је да има људе за цео живот али ствари су изненада промениле. Певач Жељко Шашић открио је да га је задесила тешка ситуација, тачније да су најбитнији… »
"Прекинуо сам контакт са ћерком Софијом": Жељко Шашић о најтежим тренуцима: "Најбитнији људи су ми отишли у неколико месеци"…

"Прекинуо сам контакт са ћерком Софијом": Жељко Шашић о најтежим тренуцима: "Најбитнији људи су ми отишли у неколико месеци"…

Блиц 11.10.2021
Певач Жељко Шашић говорио је о најтежим тренуцима у свом животу и том приликом признао да је прекинуо сваки контакт са ћерком Софијом, коју је добио из брака са бившом женом Соњом Вуксановић, која се после развода од Шашића… »
Шашић о најтежим моментима живота: Најбитнији људи су ми отишли у неколико месеци, прекинуо сам контакт са ћерком Софијом…

Шашић о најтежим моментима живота: Најбитнији људи су ми отишли у неколико месеци, прекинуо сам контакт са ћерком Софијом…

Курир 11.10.2021
Певач Жељко Шашић рекао је да је у тешким животним моментима морао да се помири са жељама блиских особа. Ситуација која га је задесила, јесте да су најбитнији људи у његовом животу морали да оду. - Најбитнији људи у животу… »

Вести дана »