Povezane vesti
Željko Šašić o najvećoj boli: Svi su me ostavili za par meseci, pa i ćerka Sofija
Mondo 11.10.2021
Mislio je da ima ljude za ceo život ali stvari su iznenada promenile. Mislio je da ima ljude za ceo život ali stvari su iznenada promenile. Pevač Željko Šašić otkrio je da ga je zadesila teška situacija, tačnije da su najbitniji ljudi u njegovom životu… »
"Prekinuo sam kontakt sa ćerkom Sofijom": Željko Šašić o najtežim trenucima: "Najbitniji ljudi su mi otišli u nekoliko meseci"…
Blic 11.10.2021
Pevač Željko Šašić govorio je o najtežim trenucima u svom životu i tom prilikom priznao da je prekinuo svaki kontakt sa ćerkom Sofijom, koju je dobio iz braka sa bivšom ženom Sonjom Vuksanović, koja se posle razvoda od Šašića udala za Acu Lukasa. -… »
Šašić o najtežim momentima života: Najbitniji ljudi su mi otišli u nekoliko meseci, prekinuo sam kontakt sa ćerkom Sofijom…
Kurir 11.10.2021
Pevač Željko Šašić rekao je da je u teškim životnim momentima morao da se pomiri sa željama bliskih osoba. Situacija koja ga je zadesila, jeste da su najbitniji ljudi u njegovom životu morali da odu. - Najbitniji ljudi u životu su mi otišli u roku od… »
Vesti dana »

Promenljivo i nestabilno – posle podne i uveče kiša, pljuskovi i grmljavina
Glas Zaječara pre 34 minutajoš 23 povezane

Amerika odustaje od oštrih mera prema Kini: Tramp želi sastanak sa Sijem, pregovori u Stokholmu
Telegraf pre 59 minutajoš 17 povezanih

"Još jednom da razjasnimo..." Sestra Kim Džong Una poručila da Severnu Koreju "ne zanima i nema razloga za sastanak" sa novim južnokorejskim predsednikom (foto)
Kurir pre 45 minutajoš 9 povezanih

Najmanje 63 Palestinca poginula u izraelskim napadima na Pojas Gaze
N1 Info pre 39 minutajoš 7 povezanih