Povezane vesti
SZO: Najmanje 50 smrti dnevno je velika cena pandemije u Srbiji
Slobodna Evropa 11.10.2021
"Znamo da svakodnevno umire najmanje 50 ljudi i ja mislim da je to velika cena pandemije u Srbiji”, rekao je Marijan Ivanuša, direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji. On je, gostujući na televiziji N1, rekao da se slaže… »
Ivanuša: Smrt najmanje 50 ljudi dnevno je velika cena pandemije u Srbiji
Nova 11.10.2021
"Znamo da svakodnevno umire najmanje 50 ljudi i ja mislim da je to velika cena pandemije u Srbiji. Slažem se da je vakcinacija onaj put koji treba da pratimo i koji nam donosi nadu da ćemo staviti epidemiju pod kontrolu. Ali, svakako da bi dodatne mere… »
Ivanuša: Pedeset mrtvih dnevno – velika cena pandemije korona virusa u Srbiji
Danas 11.10.2021
Direktor Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije (SZO) u Srbiji Marijan Ivanuša ocenio je danas da je to što svakodnevno umire najmanje 50 ljudi velika cena pandemije korona virusa u Srbiji. Ivanuša je za N1 poručio gradjanima Srbije da ukoliko… »
Ivanuša: Svakodnevna smrt od najmanje 50 ljudi velika je cena pandemije u Srbiji
N1 Info 11.10.2021
"Znamo da svakodnevno umire najmanje 50 ljudi i ja mislim da je to velika cena pandemije u Srbiji. Slažem se da je vakcinacija onaj put koji treba da pratimo i koji nam donosi nadu da ćemo staviti epidemiju pod kontrolu. Ali, svakako da bi dodatne mere… »
Vesti dana »

Angelinu Topić milimetri delili od zlata: Pogledajte detalj zbog kog je ostala bez medalje
Mondo pre 46 minutajoš 10 povezanih

Studenti u Kosovskoj Mitrovici u ponedeljak organizuju akciju „16 minuta tišine“
Danas pre 14 satijoš 6 povezanih

Oglasio se MUP posle pucnjave u Odžacima: Policija traga za napadačem koji je ispalio nekoliko hitaca u B.M.
Blic pre 9 satijoš 2 povezane

U izraelskom vazdušnom udaru ubijen lider Hamasa u Gazi; Fatah pozvao Hamas da preda vlast u Pojasu Gaze
RTS pre 24 minutajoš 6 povezanih

Potukli se pijani blokaderi u Sremskoj Mitrovici! Dvojica nasilnika privedena
Kurir pre 5 satijoš 4 povezane