Повезане вести
Отац је потегао пушку на мене, мајка је хтела да ме дави! Зорица пролила горке сузе у емисији - Разумела сам је!
Мондо 11.10.2021
Певачица проговорила о свом детињству и открила да након смрти родитеља нема снаге да уђе у породичну кућу. Певачица проговорила о свом детињству и открила да након смрти родитеља нема снаге да уђе у породичну кућу. Зорица… »
"Отац је потегао пушку на мене: - имао је право" Потресна исповест Зорице Марковић: "По рођењу, мајка је хтела да ме удави"
Блиц 11.10.2021
Певачица Зорица Марковић у својој потресној исповести говорила је о детињству и родитељима. Како је рекла, са оцем се боље слагала, док ју је мајка тукла. - Детињство као и сваке девојчице на селу, било је лепих и тешких… »
Вести дана »
„Пазите на Вучићеву нову надреалну идеју“: Јутарњи лист о састанку председника Србије са фон дер Лајен
Данас пре 51 минутајош 20 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Н1 Инфо пре 41 минутајош 13 повезаних
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 26 минутајош 7 повезаних
Премијер Аустралије поздравио забрану друштвених мрежа за децу млађу од 16 година
РТВ пре 41 минутајош 14 повезаних