Повезане вести

Проговорила мајка убијеног Горана Ђокића: Ово је био наш последњи сусрет

Проговорила мајка убијеног Горана Ђокића: Ово је био наш последњи сусрет

Нова 11.10.2021
Кућа Ђокића у алексиначком селу Моравац за кратко време поново је завијена у црно. Након што јој је преминуо један син, Стојанки Ђокић стигла је вест да је остала и без Горана, снахе Гордане и двадестпетогодишње унуке Лидије… »
Болне исповест мајке убијеног Горана Ђокића: Изгубила сам синове, али душа ме боли за унуком

Болне исповест мајке убијеног Горана Ђокића: Изгубила сам синове, али душа ме боли за унуком

Вечерње новости 11.10.2021
Фото: Ј.Ћосин Горану и себи сам сипала по ракију, па смо и наздравили. Када су кренули кући, унука је махала прстом: "Бако, када ћеш да дођеш, дуго ниси била? Молим те, храни ми животиње, немој да заборавиш", рекла је пре него… »
"Изгубила сам првог сина, САД и њих троје": Мајка убијеног Горана Ђокића сломљена од бола, каже да највише пати за лидијом…

"Изгубила сам првог сина, САД и њих троје": Мајка убијеног Горана Ђокића сломљена од бола, каже да највише пати за лидијом…

Блиц 11.10.2021
Кућа породице Ђокић у алексиначком селу Моравац за кратко време поново је завијена у црно. Након што јој је преминуо један син, Стојанки Ђокић стигла је вест да је остала и без Горана, снахе Гордане и двадестпетогодишње унуке… »

Вести дана »