Povezane vesti
Progovorila majka ubijenog Gorana Đokića: Ovo je bio naš poslednji susret
Nova 11.10.2021
Kuća Đokića u aleksinačkom selu Moravac za kratko vreme ponovo je zavijena u crno. Nakon što joj je preminuo jedan sin, Stojanki Đokić stigla je vest da je ostala i bez Gorana, snahe Gordane i dvadestpetogodišnje unuke Lidije koju je volela iznad svega… »
Bolne ispovest majke ubijenog Gorana Đokića: Izgubila sam sinove, ali duša me boli za unukom
Večernje novosti 11.10.2021
Foto: J.Ćosin Goranu i sebi sam sipala po rakiju, pa smo i nazdravili. Kada su krenuli kući, unuka je mahala prstom: "Bako, kada ćeš da dođeš, dugo nisi bila? Molim te, hrani mi životinje, nemoj da zaboraviš", rekla je pre nego što je zatvorila kapiju i… »
"Izgubila sam prvog sina, SAD i njih troje": Majka ubijenog Gorana Đokića slomljena od bola, kaže da najviše pati za lidijom…
Blic 11.10.2021
Kuća porodice Đokić u aleksinačkom selu Moravac za kratko vreme ponovo je zavijena u crno. Nakon što joj je preminuo jedan sin, Stojanki Đokić stigla je vest da je ostala i bez Gorana, snahe Gordane i dvadestpetogodišnje unuke Lidije koju je volela iznad… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za utorak, 13. januar 2026: Hladno jutro sa mrazom, tokom dana oblačno i malo toplije
Glas juga pre 1 satjoš 19 povezanih
Zašto Srbi slave Srpsku novu godinu? Ove običaje mnogi od vas ne znaju
Mondo pre 10 minutajoš 14 povezanih
(Uživo) Srbija je na 39. mestu Predsednik Vučić iz Abu Dabija: To je zahvaljujući veoma pametnim mladim ljudima u Srbiji
Dnevnik pre 20 minutajoš 12 povezanih