Povezane vesti
Mitroviću strano igranje na "petici"? Razmislite ponovo
Sportske.net 11.10.2021
Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović ponovo se vratio u klub u kojem je proveo najveći deo svoje karijere, ali ima nešto drugačiju ulogu. Posle povratka iz inostranstva, Luka se prošle sezone vratio u AdmiralBet ABA ligu i nosio je dres Budućnosti… »
‘U zvezdi se najlepše osećam’: Luka Mitrović otkrio za koji klub još navija – ‘Teško mi je da o tome govorim!’
Hot sport 11.10.2021
Krilni centar, Luka Mitrović, ovog leta se vratio na Mali Kalemegdan. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je stigao iz podgoričke Budućnosti i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje. U intervjuu za klupski sajt, Mitrović je poručio da je Crvena… »
"Najlepše se osećam u zvezdi": Luka Mitrović govorio o povratku među crveno-bele
Večernje novosti 11.10.2021
FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga Momak iz Novog Sada ne krije mu je najlepše kada je među crveno-belima. - Crvena zvezda je klub u kom sam ja proveo najveći deo svoje karijere, proživeo najlepše momente, osvojio toliko trofeja, upoznao toliko ljudi i… »
Luka Mitrović otkrio - odavno je postao centar: Godinu i po dana sam igrao samo to, uspeo sam da se vratim sa 29 godina!
Mondo 11.10.2021
Vratio se u Zvezdu i igra sjajno, a ko ga je pratio prethodnih sezona nije se iznenadio što je sada "petica". Vratio se u Zvezdu i igra sjajno, a ko ga je pratio prethodnih sezona nije se iznenadio što je sada "petica". Luka Mitrović se vratio u Crvenu… »
Vesti dana »
Kontroverzna proslava o kojoj bruji internet i Amerika: Pogledajte šta je Iranac uradio nakon gola za bod koji se slavi kao državni praznik VIDEO
Nova pre 3 minutajoš 26 povezanih
Svet u iščekivanju ozvaničenja dogovora SAD i Irana; Izrael tvrdi da "borba" nije gotova
RTS pre 53 minutajoš 11 povezanih
Skandal veka! Donald Tramp gazi FIFA protokol, sprema se nezapamćeni haos na Svetskom prvenstvu
Večernje novosti pre 53 minutajoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Žena teško povređena u nesreći kod zgrade BIGZ
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 7 povezanih