Povezane vesti

Mitroviću strano igranje na "petici"? Razmislite ponovo

Mitroviću strano igranje na "petici"? Razmislite ponovo

Sportske.net 11.10.2021
Košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović ponovo se vratio u klub u kojem je proveo najveći deo svoje karijere, ali ima nešto drugačiju ulogu. Posle povratka iz inostranstva, Luka se prošle sezone vratio u AdmiralBet ABA ligu i nosio je dres… »
‘U zvezdi se najlepše osećam’: Luka Mitrović otkrio za koji klub još navija – ‘Teško mi je da o tome govorim!’

‘U zvezdi se najlepše osećam’: Luka Mitrović otkrio za koji klub još navija – ‘Teško mi je da o tome govorim!’

Hot sport 11.10.2021
Krilni centar, Luka Mitrović, ovog leta se vratio na Mali Kalemegdan. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je stigao iz podgoričke Budućnosti i odmah je pokazao da će biti veliko pojačanje. U intervjuu za klupski sajt, Mitrović je poručio da je Crvena… »
"Najlepše se osećam u zvezdi": Luka Mitrović govorio o povratku među crveno-bele

"Najlepše se osećam u zvezdi": Luka Mitrović govorio o povratku među crveno-bele

Večernje novosti 11.10.2021
FOTO: KK Crvena zvezda/ABA liga Momak iz Novog Sada ne krije mu je najlepše kada je među crveno-belima. - Crvena zvezda je klub u kom sam ja proveo najveći deo svoje karijere, proživeo najlepše momente, osvojio toliko trofeja, upoznao toliko ljudi i… »
Luka Mitrović otkrio - odavno je postao centar: Godinu i po dana sam igrao samo to, uspeo sam da se vratim sa 29 godina!

Luka Mitrović otkrio - odavno je postao centar: Godinu i po dana sam igrao samo to, uspeo sam da se vratim sa 29 godina!

Mondo 11.10.2021
Vratio se u Zvezdu i igra sjajno, a ko ga je pratio prethodnih sezona nije se iznenadio što je sada "petica". Vratio se u Zvezdu i igra sjajno, a ko ga je pratio prethodnih sezona nije se iznenadio što je sada "petica". Luka Mitrović se vratio u Crvenu… »

Vesti dana »