Povezane vesti
‘Da me je udario malo niže, ostao bih invalid’: Nejmar progovorio o najtežem momentu karijere i šokirao sve!
Hot sport 11.10.2021
Jedan od najboljih igrača današnjice govorio je o najtežem momentu karijere. Na utakmici između Brazila i Kolumbije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva, Nejmar je dobio žestok udarac. Njeega je ‘pokupio’ Huan Kamilo Zuniga, a situacije je bila… »
Ovaj start je mogao da pošalje Nejmara u invalidska kolica: Da me je udario 2 centimetra dalje, ne bi više hodao! Video
Mondo 11.10.2021
Nejmar je otkrio najveću traumu svoje karijere. Nejmar je otkrio najveću traumu svoje karijere. Nejmar je sve šokirao svojom odlukom da mu Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. bude poslednje na kojem će učestvovati, a dokumentarcu u kojem je to otkrio… »
"Da me je udario dva centimetra niže, ostao bih nepokretan" Jeziva ispovest Nejmara i sreća u nesreći: Plakao sam, nisam…
Sportal blic 11.10.2021
Brazilska fudbalska zvezda prisetio se svojih najtežih trenutaka u karijeri, kada se ozbiljno uplašio za sebe. Sve se odigralo na utakmici četvrtfinala Mundijala 2014. godine u, u kojoj se domaća selekcija sastala sa Kolumbijom i slavila sa 2:1. Ipak… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
MUP: U Beogradu uhapšen osumnjičeni za pokušaj pljačke dve menjačnice
Danas pre 49 minutajoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana