Повезане вести

‘Да ме је ударио мало ниже, остао бих инвалид’: Нејмар проговорио о најтежем моменту каријере и шокирао све!

‘Да ме је ударио мало ниже, остао бих инвалид’: Нејмар проговорио о најтежем моменту каријере и шокирао све!

Хот спорт 11.10.2021
Један од најбољих играча данашњице говорио је о најтежем моменту каријере. На утакмици између Бразила и Колумбије у четвртфиналу Светског првенства, Нејмар је добио жесток ударац. Њеега је ‘покупио’ Хуан Камило Зунига, а… »
Овај старт је могао да пошаље Нејмара у инвалидска колица: Да ме је ударио 2 центиметра даље, не би више ходао! Видео

Овај старт је могао да пошаље Нејмара у инвалидска колица: Да ме је ударио 2 центиметра даље, не би више ходао! Видео

Мондо 11.10.2021
Нејмар је открио највећу трауму своје каријере. Нејмар је открио највећу трауму своје каријере. Нејмар је све шокирао својом одлуком да му Светско првенство у Катару 2022. буде последње на којем ће учествовати, а документарцу у… »
"Да ме је ударио два центиметра ниже, остао бих непокретан" Језива исповест Нејмара и срећа у несрећи: Плакао сам, нисам могао…

"Да ме је ударио два центиметра ниже, остао бих непокретан" Језива исповест Нејмара и срећа у несрећи: Плакао сам, нисам могао…

Спортал блиц 11.10.2021
Бразилска фудбалска звезда присетио се својих најтежих тренутака у каријери, када се озбиљно уплашио за себе. Све се одиграло на утакмици четвртфинала Мундијала 2014. године у, у којој се домаћа селекција састала са Колумбијом и… »

Вести дана »

Данас променљиво облачно време

Данас променљиво облачно време

Глас Зајечара пре 3 сатајош 21 повезана
Објављене цене горива

Објављене цене горива

Глас Зајечара пре 45 минутајош 9 повезаних