Povezane vesti
"Znala sam da mi je otac nevin": Ćerka Branislava Lečića o odluci suda u slučaju Štajnfeld: Ana preživela pakao, pa…
Blic 11.10.2021
Sredinom leta Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je tužbu glumice Danijele Štajnfeld, koja je optužila Branislava Lečića za silovanje. U periodu kada je slučaj Štajnfeld bio aktuelan, njegova ćerka, glumica Ana Lečić se povukla iz javnosti i nije… »
Ana Lečić o optužbama protiv Branislava Lečića: Znala sam da je moj otac nevin
Nova 11.10.2021
Sredinom leta je Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo tužbu glumice Danijele Štajnfeld protiv Branislava Lečića, zbog čega je njegova ćerka Ana Lečić osetila veliko olakšanje. Iako je, kako kaže, znala da joj je otac nevin, četiri meseca se, poput… »
Vesti dana »

Skupština Srbije nastavila rad: Rasprava po amandmanima, na dnevnom redu ovi zakoni, deo opozicije nije u sali (video)
Blic pre 20 minutajoš 17 povezanih

Pojačana kontrola saobraćaja u periodu od 16. do 22. juna. U petak dvadesetčetvoročasovna akcija „Alcohol and Drugs Marathon“
Plus online pre 1 satjoš 18 povezanih

Raspust je počeo, ali ne za sve: Deo osnovaca već na odmoru, a deo ima da odradi još nedelju dana! Ovo je razlog
Kurir pre 2 satajoš 14 povezanih

„Stanovnici Teherana će uskoro platiti cenu za iranske napade na civile“: Upozorenje izraelskog ministra odbrane
Danas pre 20 minutajoš 41 povezana

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo demokratske poslanice u Minesoti i njenog supruga
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih