Povezane vesti
Mensur šutnuo mihića! Haos u rijalitiju: Stefan doveo Ajdarpašića do ludila, pa on nasrnuo na njega u naletu besa! (video)
Kurir 11.10.2021
Zadrugari su nastavili da glasaju za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji". Reč je dobio Svetislav Stevanović Limeni. - Neću da komentarišem, prljavi igrči i ljubomorni. Neću da im dajem moj svetski rejtin - rekao je on. Naredni zadrugar koji… »
Cela bela kuća skočila na irmu, sasuli joj u lice da ne zna da peva: Ona se branila svim silama i žestoko se sukobila sa…
Kurir 11.10.2021
Zadrugari su komentarisali natupe na ''Zadrugoviziji'', a onda je došlo do sukoba između Irme Serjanić i Marka Janjuševića Janjuša. - Ja se nadam da je u subotu u Mitrovici nestala struja da nisu gledali moj nastup. Najgori su bili Miki, Glumac i… »
Vesti dana »
Ispred Farmaceutskog fakulteta oborena žena tokom blokade saobraćaja
Vreme pre 27 minutajoš 35 povezanih
Bivši muž Žizel Peliko osuđen na 20 godina robije! Drogirao je, pa doveo 50 muškaraca da je siluju
Kurir pre 58 minutajoš 20 povezanih
SPC slavi Svetog Nikolu, sveca koga poštuje čitav hrišćanski svet; Lazić: Najvažnije da imamo jedni druge
RTV pre 1 satjoš 23 povezane
Vlada pomerila zimski raspust: Prvo polugodište završava se u ponedeljak, 23. decembra
N1 Info pre 23 minutajoš 14 povezanih
Sastanak Lidera EU - Kalas: Ishiterni pozivi na mirovne pregovore bili bi loši po Ukrajinu
RTV pre 2 satajoš 14 povezanih