Povezane vesti
Mensur šutnuo mihića! Haos u rijalitiju: Stefan doveo Ajdarpašića do ludila, pa on nasrnuo na njega u naletu besa! (video)
Kurir 11.10.2021
Zadrugari su nastavili da glasaju za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji". Reč je dobio Svetislav Stevanović Limeni. - Neću da komentarišem, prljavi igrči i ljubomorni. Neću da im dajem moj svetski rejtin - rekao je on. Naredni zadrugar koji… »
Cela bela kuća skočila na irmu, sasuli joj u lice da ne zna da peva: Ona se branila svim silama i žestoko se sukobila sa…
Kurir 11.10.2021
Zadrugari su komentarisali natupe na ''Zadrugoviziji'', a onda je došlo do sukoba između Irme Serjanić i Marka Janjuševića Janjuša. - Ja se nadam da je u subotu u Mitrovici nestala struja da nisu gledali moj nastup. Najgori su bili Miki, Glumac i… »
Vesti dana »
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
"Dali ste mi eksta motivaciju": Željko Obradović se obratio nakon poraza Partizana u Evroligi!
Večernje novosti pre 1 satjoš 2 povezane