Povezane vesti
Mensur šutnuo mihića! Haos u rijalitiju: Stefan doveo Ajdarpašića do ludila, pa on nasrnuo na njega u naletu besa! (video)
Kurir 11.10.2021
Zadrugari su nastavili da glasaju za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji". Reč je dobio Svetislav Stevanović Limeni. - Neću da komentarišem, prljavi igrči i ljubomorni. Neću da im dajem moj svetski rejtin - rekao je on. Naredni zadrugar koji je… »
Cela bela kuća skočila na irmu, sasuli joj u lice da ne zna da peva: Ona se branila svim silama i žestoko se sukobila sa…
Kurir 11.10.2021
Zadrugari su komentarisali natupe na ''Zadrugoviziji'', a onda je došlo do sukoba između Irme Serjanić i Marka Janjuševića Janjuša. - Ja se nadam da je u subotu u Mitrovici nestala struja da nisu gledali moj nastup. Najgori su bili Miki, Glumac i Luks… »
Vesti dana »

Specijalni uslovi za novinare na Vojnoj paradi: „Poslednji trenutak je bio u 15.59“
Vreme pre 42 minutajoš 16 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Dnjepar pod ruskim udarom - više od 10 povređenih; Moskva odbacuje optužbe Talina o narušavanju vazdušnog prostora
RTV pre 3 minutajoš 17 povezanih

Posle svežeg jutra, pretežno sunčano i toplo: U Srbiji danas do 31 stepen
Euronews pre 18 minutajoš 13 povezanih

Vojna parada, sve detaljno: Zastava od 300 metara, 10.000 vojnika, specijalan program borbenih aviona: Evo kada sve počinje i šta je od ulica zatvoreno
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih

Studenti pozvali na skup podrške vojsci u 10 časova kod opštine Novi Beograd: „Miran skup, bez vređanja…“
Nedeljnik pre 43 minutajoš 5 povezanih