Povezane vesti
Umrla još jedna porodilja od korone: Pet godina se borila da dobije bebu
Nova 12.10.2021
Išli smo u privatnu kliniku u Novom Sadu na vantelesnu oplodnju, jer pet godina nismo mogli da dobijemo dete. Rodila nam je sina, ali ga je, nažalost, videla samo na slici. Verovala je da će se oporaviti i da će se uskoro igrati s njim... Evo, ja sada… »
Umrla još jedna porodilja od korone: Pet godina se borila da dobije bebu, otac dečaka neutešan:Videla ga je samo na slici
Blic 12.10.2021
Išli smo u privatnu kliniku u Novom Sadu na vantelesnu oplodnju, jer pet godina nismo mogli da dobijemo dete. Rodila nam je sina, ali ga je, nažalost, videla samo na slici. Verovala je da će se oporaviti i da će se uskoro igrati sa njim... Evo, ja… »
Rodila sina, ali ga videla samo na slici: Korona odnela život još jedne porodilje u Srbiji, u Aranđelovcu muk!
Mondo 12.10.2021
Još jedno dete je ostalo bez majke, jer je porodilja iz Aranđelovca preminula u KBC "Dragiša Mišović". Još jedno dete je ostalo bez majke, jer je porodilja iz Aranđelovca preminula u KBC "Dragiša Mišović". Porodilja S. I. (33) iz okoline… »
Vesti dana »

Golubović: Neki smatraju da se dešava pad energije, ja mislim da je akumulacija
N1 Info pre 30 minutajoš 17 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 3 satajoš 21 povezana

Poverenica: I dalje najviše diskriminacije na osnovu godina i zdravlja
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 3 satajoš 30 povezanih

Zelenski: Ukrajina će sutra poslati delegaciju u Istanbul na novu rundu pregovora sa Rusijom
NIN pre 36 minutajoš 23 povezane