Povezane vesti

Slučaj unakažene mirjane iz Švedske: Hirurg joj spržio kapke, a stručnjaci alarmiraju morate da znate kod koga idete pod nož…

Slučaj unakažene mirjane iz Švedske: Hirurg joj spržio kapke, a stručnjaci alarmiraju morate da znate kod koga idete pod nož…

Kurir 12.10.2021
Mirjana Tornfeldt (66), penzionerka iz Švedske, obratila se Kuriru jer je unakažena prilikom estetske intervencije podizanja kapaka, zbog čega joj je nakon pritiska medija hirurg ponudio pomoć, iako je to prvobitno odbio tokom postoperativnog toka kada… »
Šokantno! Mirjana Tornfeldt (66) za Kurir: Lekar mi je spržio kapke, unakazio me, ne smem da se pogledam u ogledalo! To nije…

Šokantno! Mirjana Tornfeldt (66) za Kurir: Lekar mi je spržio kapke, unakazio me, ne smem da se pogledam u ogledalo! To nije…

Kurir 12.10.2021
Htela sam da podignem očne kapke, a onda i da uklonim podočnjake, ali posle operacije su mi ostali unakaženi kapci, oči i glava me strašno bole, ne mogu ni da se našminkam. Uplašena sam, psihički sam toliko loše da ne smem da se pogledam u ogledalo… »

Vesti dana »