Повезане вести

Далила НАПУСТИЛА Белу кућу! Није могла да ИЗДРЖИ притисак!

Далила НАПУСТИЛА Белу кућу! Није могла да ИЗДРЖИ притисак!

Свет & Скандал 12.10.2021
Далила Драгојевић је због присног односа са Филипом Царом главна тема за црним столом. Тим поводом задругари су износили своје виђење ситуације, а у једном моменту дошло је до расправе између Филипа и Драгојевићке након чега је… »
Да јој муж није овде ситуација би била другачија: Цар не крије да му дејан смета, открио детаље односа са Далилом! (видео)

Да јој муж није овде ситуација би била другачија: Цар не крије да му дејан смета, открио детаље односа са Далилом! (видео)

Курир 12.10.2021
Филип Цар коментарисао је однос са Далилом Драгојевић и њеним супругом Дејаном. - Да ли има нешто ново? - питало је Дрво. - Збркана ситуација, не знам шта се дешава - истакао је Цар. - Признао си емоције према Далили, да лиси… »
Емотивна исповест далиле Драгојевић: Осећам да са Дејаном ништа не може да буде као пре! Желим да будем сама и да се борим…

Емотивна исповест далиле Драгојевић: Осећам да са Дејаном ништа не може да буде као пре! Желим да будем сама и да се борим…

Курир 12.10.2021
Далила Драгојевић поразговарала је са Дрветом мудрости о својим сукобима са Дејаном Драгојевићем, алии односу са Филипом Царем. - Зашто те је Дејан изнервирао? - питало је Дрво мудрости. - Све је било нормлано. Узела сам да… »
Ти си се у својој глави већ развео од мене! Далила потпуно разочарана, Дејан јој поручио: Ти си Филипу Цару само играчка…

Ти си се у својој глави већ развео од мене! Далила потпуно разочарана, Дејан јој поручио: Ти си Филипу Цару само играчка…

Курир 12.10.2021
Након емисије "Претрес недеље" Далила и Дејан Драгојевић су јели у двевној соби, па попричали о темама које су се покренуле за време емисије. - Ти си се у твојој глави већ развео од мене. Причај мало са другим људима - рекла је… »
Далила пролила горке сузе, пресекла и направила мук у белој кући: Нисам се удала да би управљао са мном! Изгубила сам себе…

Далила пролила горке сузе, пресекла и направила мук у белој кући: Нисам се удала да би управљао са мном! Изгубила сам себе…

Курир 12.10.2021
У току емисије "Претрес недеље" водитељ је отворио нову тему везану за Далилу Драгојевић, све њене турбуленције, проблеме у брачном односу и осећањима са којима се данима бори. - Добро вече Далила, размишљао сам како да… »

Вести дана »