Povezane vesti
Dalila NAPUSTILA Belu kuću! Nije mogla da IZDRŽI pritisak!
Svet & Skandal 12.10.2021
Dalila Dragojević je zbog prisnog odnosa sa Filipom Carom glavna tema za crnim stolom. Tim povodom zadrugari su iznosili svoje viđenje situacije, a u jednom momentu došlo je do rasprave između Filipa i Dragojevićke nakon čega je Dalila napustila Belu… »
Da joj muž nije ovde situacija bi bila drugačija: Car ne krije da mu dejan smeta, otkrio detalje odnosa sa Dalilom! (video)
Kurir 12.10.2021
Filip Car komentarisao je odnos sa Dalilom Dragojević i njenim suprugom Dejanom. - Da li ima nešto novo? - pitalo je Drvo. - Zbrkana situacija, ne znam šta se dešava - istakao je Car. - Priznao si emocije prema Dalili, da lisi bio iskren? - nastavilo je… »
Emotivna ispovest dalile Dragojević: Osećam da sa Dejanom ništa ne može da bude kao pre! Želim da budem sama i da se borim…
Kurir 12.10.2021
Dalila Dragojević porazgovarala je sa Drvetom mudrosti o svojim sukobima sa Dejanom Dragojevićem, alii odnosu sa Filipom Carem. - Zašto te je Dejan iznervirao? - pitalo je Drvo mudrosti. - Sve je bilo normlano. Uzela sam da očistim, ko god da je bio ja… »
Ti si se u svojoj glavi već razveo od mene! Dalila potpuno razočarana, Dejan joj poručio: Ti si Filipu Caru samo igračka…
Kurir 12.10.2021
Nakon emisije "Pretres nedelje" Dalila i Dejan Dragojević su jeli u dvevnoj sobi, pa popričali o temama koje su se pokrenule za vreme emisije. - Ti si se u tvojoj glavi već razveo od mene. Pričaj malo sa drugim ljudima - rekla je Dalila. - Ja razumem… »
Dalila prolila gorke suze, presekla i napravila muk u beloj kući: Nisam se udala da bi upravljao sa mnom! Izgubila sam sebe…
Kurir 12.10.2021
U toku emisije "Pretres nedelje" voditelj je otvorio novu temu vezanu za Dalilu Dragojević, sve njene turbulencije, probleme u bračnom odnosu i osećanjima sa kojima se danima bori. - Dobro veče Dalila, razmišljao sam kako da zapolnem ovu temu. Pitao bih… »
Vesti dana »
Norveška izbacila Brazil, Englezi preživeli dramu na 2.000 metara
BBC News pre 26 minutajoš 28 povezanih
Da li je Tramp intervenisao da se američkom igraču oprosti crveni karton?
Vreme pre 35 minutajoš 22 povezane
Vanredna sednica Skupštine Srbije počinje danas, na dnevnom redu 18 tačaka
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Smrtonosni ruski napad na Kijev: Najmanje 11 mrtvih i desetine ranjenih
Vreme pre 15 minutajoš 13 povezanih