Повезане вести

Борјан: У потпуности сам се опоравио, тренирамо максимално

Борјан: У потпуности сам се опоравио, тренирамо максимално

Спортски журнал 12.10.2021
Поред Борјана корона вирусом су крајем септембра заражена била још тројица фудбалера Звезде, Александар Катаи, Александар Драговић и Милош Дегенек, а клуб је 7. октобра саопштио да су сви тестирани негативно на тај вирус. Голман… »
Звезда доминира, зато свима и смета! Борјан се огласио: Знамо зашто нас нападају, али само заједно можемо да победимо

Звезда доминира, зато свима и смета! Борјан се огласио: Знамо зашто нас нападају, али само заједно можемо да победимо

Мондо 12.10.2021
Капитен Црвене звезде Милан Борјан је имао јасну поруку за све. Капитен Црвене звезде Милан Борјан је имао јасну поруку за све. Добио је Дејан Станковић одличне вести пред старт репрезентативне паузе. Милош Дегенек, Александар… »
Борјан јасан: ‘Звезда је порасла и доминира, баш зато свима смета!’

Борјан јасан: ‘Звезда је порасла и доминира, баш зато свима смета!’

Хот спорт 12.10.2021
Вратио се након стомачног вируса и ЦОВИД-19. Капитен ФК Црвена звезда вратио се у тренажни процес након што је за његове стандарде, дуго одсуствовао са терена. ‘Одлично се осећам. У потпуности сам се опоравио, све је у најбољем… »
Борјан одговорио на нападе: Звезда свима смета

Борјан одговорио на нападе: Звезда свима смета

Нова 12.10.2021
Пред фудбалерима Црвене звезде су бројни изазови и такмичења на три фронта, а опорављени капитен Милан Борјан верује у екипу и у то да ће циљеви бити остварени. „Одлично се осећам. У потпуности сам се опоравио, све је у… »

Вести дана »