Povezane vesti
Vučić: Radnicima Krušika biće overene zdravstvene knjižice
Patak online 12.10.2021
VALJEVO- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na konferenciji za novinare da će radnicima Krušika biti overene zdravstvene knjižice. „Ljudi u Krušiku dobiće uplaćene zdravstvene doprinose. Srećan sam zbog svega što sam danas… »
Vučić: Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, nema diktature u Srbiji
Beta video 12.10.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ministar odbrane Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, a da će problemi izmedju članova Srpske napredne stranke (SNS) biti rešavani u okviru stranke.… »
Vučić: Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, nema diktature u Srbiji
Radio sto plus 12.10.2021
Vučić je na konferenciji za novinare na Sajmu naoružanja koji se održava na Beogradskom sajmu, rekao da u SNS „naše unutrašnje stranačke stvari rešavamo kako treba da rešavamo“, a da će državna pitanja rešavati državni organi. „Ja sam… »
Vučić stavio tačku na priču o Stefanoviću: "To sam tada završio"
Srbija danas 12.10.2021
Vučić je ponovio da će odnose među stranačkim kolegama rešavati unutar stranke, dok će se onime što se tiče države, baviti nadležni organi. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Nebojša Stefanović, kao ministar odbrane radi dobro… »
Vesti dana »
Posle eksplozije i oštećenja kanala Ibar - Lepenac: U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom
Kurir pre 7 satijoš 7 povezanih
Greatest 100 percent free Revolves No deposit Incentives to own 2024 Earn Real cash
PP media pre 1 satjoš 10 povezanih
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 8 satijoš 6 povezanih
Vulinova stranka podnela Skupštini Srbije predlog zakona o stranim agentima
Radio sto plus pre 22 minutajoš 4 povezane
Jovina gimnazija osuđuje politizaciju đaka uz izvinjenje Vučeviću, najavljeni disciplinski postupci
Radio 021 pre 1 satjoš 2 povezane