Povezane vesti
Vučić: Radnicima Krušika biće overene zdravstvene knjižice
Patak online 12.10.2021
VALJEVO- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na konferenciji za novinare da će radnicima Krušika biti overene zdravstvene knjižice. „Ljudi u Krušiku dobiće uplaćene zdravstvene doprinose. Srećan sam zbog svega što sam danas video na Sajmu… »
Vučić: Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, nema diktature u Srbiji
Beta video 12.10.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ministar odbrane Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, a da će problemi izmedju članova Srpske napredne stranke (SNS) biti rešavani u okviru stranke.… »
Vučić: Nebojša Stefanović veoma dobro radi svoj posao, nema diktature u Srbiji
Radio sto plus 12.10.2021
Vučić je na konferenciji za novinare na Sajmu naoružanja koji se održava na Beogradskom sajmu, rekao da u SNS „naše unutrašnje stranačke stvari rešavamo kako treba da rešavamo“, a da će državna pitanja rešavati državni organi. „Ja sam slučajno vrhovni… »
Vučić stavio tačku na priču o Stefanoviću: "To sam tada završio"
Srbija danas 12.10.2021
Vučić je ponovio da će odnose među stranačkim kolegama rešavati unutar stranke, dok će se onime što se tiče države, baviti nadležni organi. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da Nebojša Stefanović, kao ministar odbrane radi dobro svoj posao, a… »
Vesti dana »
Uhapšen Kragujevčanin osumnjičen da je preko Fejsbuka pretio smrću predsedniku Srbije [video]
iKragujevac pre 1 danjoš 29 povezanih
Iranske vlasti: Iran i Oman imali konstruktivne razgovore o Ormuskom moreuzu
N1 Info pre 1 danjoš 43 povezane
(Uživo) Derbi na stadionu "Rajko Mitić": Šarić stavio tačku na pobedu Crvene zvezde nad Vojvodinom
Dnevnik pre 1 danjoš 71 povezana
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 7 satijoš 27 povezanih
Ovo su planinari koji su poginuli na Elbrusu! Dvojica članova ekspedicije sa fotografije su preživela! (foto/video)
Kurir pre 1 danjoš 47 povezanih