Povezane vesti
Dejan se pakuje, želi da ode iz zadruge! Plače i trese se zbog Dalile: Ne mogu da gledam ovo! (video)
Mondo 12.10.2021
Dejan Dragojević kaže da je siguran u Dalilinu ljubav, ali da ne može da dozvoli neke stvari. Dejan Dragojević kaže da je siguran u Dalilinu ljubav, ali da ne može da dozvoli neke stvari. Dok jedni smatraju da je brak Dalile i Dejana Dragojevića… »
Neviđena drama dalile i Dejana! Urlali jedno na drugo, ona prekinula kontakt sa njim, on briznuo u plač! Hoće da beži iz…
Kurir 12.10.2021
Dejan Dragojević otpočeo je žestoku svađu sa svojom suprugom Dalilom Dragojević, a sve zbog toga što je video da je Filipu Caru, sa kojim navodno neće da komunicira, složila stvari u izolaciji. "Neću biti ni sa kim više neću biti. Zabole me… »
Dejan besan krenuo da beži iz zadruge zbog dalile: A onda se slomio zbog svega, tresao se i plakao, nije mogao da se zaustavi!
Kurir 12.10.2021
Dejan Dragojević poželeo je da napusti "Zadrugu" nakon svađe sa Dalilom Dragojević, a čim je krenuo u garderober da se spakuje, za njim je pošla Sandra Rešić koja je dala sve od sebe da ga smiri. - Ja znam da se on njoj ne sviđa, ali mi nije… »
Vesti dana »
Jakin na pitanje B92.sport: "Srbija je dobra, ali je imala puno sreće"
B92 pre 6 satijoš 6 povezanih
Otkaz direktoru PJ „Tehnika i tehnologije“: Prekinut program na RT Vojvodina 12 minuta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
(Video) Deca su plakala, bojala se da brod ne potone! Jezive scene sa katamarana koji se zabio u hrid kod Zadra
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Šolc pozvao Putina da povuče trupe; Zelenski: "Minsk 3" se neće dogoditi
RTV pre 17 minutajoš 3 povezane
Danas je Đurđic: Ako radite ove poslove na današnji dan to je veliki greh, ove običaje treba ispoštovati
Telegraf pre 1 satjoš 4 povezane