Povezane vesti
Vučić: Mi nabavljamo onoliko oružja koliko mislimo da nam je potrebno
Beta video 12.10.2021
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na pitanje da prokomentariše primedbe koje dolaze iz SAD i EU zbog kupovine oružja od Rusije i Kine, odgovorio je da ``mi njih ne kritikujemo, a oni nabavljaju mnogo više``, kao i da ``mi nabavljamo onoliko… »
"Ako mislite da SAD i EU treba da određuju naše naoružanje..." Vučić stavio do znanja svima: Slobodna smo zemlja
Srbija danas 12.10.2021
Predsednik izneo jasan stav. Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da je Srbija slobodna i nezavisna zemlja, koja sama donosi svoje odluke, pa i one od koga će i koje naoružanje da kupuje, kako bi sebe zaštitila, jer ne želi da zavisi ni od koga… »
Vesti dana »

„Biće najveći komemorativni skup“: Studenti odgovorili na ruski izveštaj o „srpskom Majdanu“
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih

Hoće li blokada saobraćajnica postati krivično delo za koje je predviđena zatvorska kazna?
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Kako je novosadski student, a kako Kristijan Golubović izveden iz zatvora da isprati roditelja: Sahrana dostojanstva
Luftika pre 2 satajoš 5 povezanih

„I taj poslednji si namestio, ali nisi stigao da izvedeš…“: Reči bivših fudbalera Zvezde o Milovanoviću slamaju srca
Nova pre 48 minutajoš 21 povezana