Povezane vesti
"Mi ih razbijamo u Beogradu, a 10.000 Srba mi aplaudira!" Legendarni Toni Kukoč o čuvenom meču pred rat, Divcu... "Ni Srbija…
Sportal blic 13.10.2021
Nekadašnji hrvatski košarkaš nedavno je ušao u legendu kada je primljen u "Kuću slavnih", a kao jedan od najboljih košarkaša na ovim prostorima često voli da govori na brojne teme. Svoju karijeru gradio je i kroz Evropu, ali i NBA. Svima je… »
Legendarni hrvat: Očito da ni Srbi više nisu elita
Večernje novosti 13.10.2021
Foto AP Osvajač čak tri šampionska prstena sa Čikagom, i još tri Evrolige sa Jugoplastikom, upitan je u razgovoru za "Indeks.hr" kako i zbog čega je "uništena hrvatska košarka", koja već godinama ne pravi uspehe, uz konstataciju da sa druge… »
Očito da ni Srbi više nisu elita! Legendarni Kukoč digao buru: Ljudi su navikli na uspehe, mislili zauvek će biti tako!
Mondo 13.10.2021
Toni Kukoč smatra da su se vremena promenila u odnosu na to kada je i sam igrao košarku. Toni Kukoč smatra da su se vremena promenila u odnosu na to kada je i sam igrao košarku. Legendarni košarkaš Toni Kukoč nedavno je primljen u "Kuću slavnih"… »
Vesti dana »
Prva velika pobeda republikanaca! Trampova stranka osvojila većinu u Kongresu, demokrate u velikom problemu
Blic pre 5 minutajoš 23 povezane
Amerika bira: Tramp pobedio u Floridi, oči uprte u Džordžiju i Pensilvaniju
BBC News pre 3 satajoš 19 povezanih