Повезане вести
Својим рукама сам глетовала и кречила: Нада Обрић дом претворила у оазу мира - у кухињу не улази, а ево где ужива! Фото
Мондо 13.10.2021
Нада Обрић је све уредила по свом укусу. Нада Обрић је све уредила по свом укусу. Певачица Нада Обрић има богату каријеру, храбро се чак четири пута изборила с карциномом, има велико срце и веома је посвећена породици, али и… »
Све сама рукама глетовала и кречила: Завирите у дом славне певачице, а на један кутак је посебно поносна! Из њих црпи енергију…
Курир 13.10.2021
Певачица Нада Обрић не губи препознатљиви ведар дух и оптимизам, а како каже, дом је уредила тако да је сваки кутак подсећа на лепе моменте и враћа јој осмех. Посебно је поносна на терасу, коју је сама пројектовала и уредила, а… »
"Својим рукама сам глетовала и кречила": Овде живи српска певачица! У скромном дому не кува, а иконе су у посебном кутку: "Ја…
Блиц 13.10.2021
Певачица ужива у сваком тренутку који уз породицу проведе у својој оази мира у престоници. Како каже, годинама чува успомене које јој враћају осмех, а сваки пут кад унуци спавају код ње праве мало славље. Певачица Нада Обрић не… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 6 сатијош 2 повезане