Povezane vesti
Svojim rukama sam gletovala i krečila: Nada Obrić dom pretvorila u oazu mira - u kuhinju ne ulazi, a evo gde uživa! Foto
Mondo 13.10.2021
Nada Obrić je sve uredila po svom ukusu. Nada Obrić je sve uredila po svom ukusu. Pevačica Nada Obrić ima bogatu karijeru, hrabro se čak četiri puta izborila s karcinomom, ima veliko srce i veoma je posvećena porodici, ali i srećna u svom domu… »
Sve sama rukama gletovala i krečila: Zavirite u dom slavne pevačice, a na jedan kutak je posebno ponosna! Iz njih crpi…
Kurir 13.10.2021
Pevačica Nada Obrić ne gubi prepoznatljivi vedar duh i optimizam, a kako kaže, dom je uredila tako da je svaki kutak podseća na lepe momente i vraća joj osmeh. Posebno je ponosna na terasu, koju je sama projektovala i uredila, a koja je njen omiljeni… »
"Svojim rukama sam gletovala i krečila": Ovde živi srpska pevačica! U skromnom domu ne kuva, a ikone su u posebnom kutku…
Blic 13.10.2021
Pevačica uživa u svakom trenutku koji uz porodicu provede u svojoj oazi mira u prestonici. Kako kaže, godinama čuva uspomene koje joj vraćaju osmeh, a svaki put kad unuci spavaju kod nje prave malo slavlje. Pevačica Nada Obrić ne gubi… »
Vesti dana »
Svaka peta devojčica u Srbiji doživela nasilje, 74 odsto njih nisu prijavile
RTS pre 4 satijoš 33 povezane
Sramota Skupštine Srbije: Milenko Jovanov snimljen kako pljuje poslanike dok traje tuča VIDEO
Nova pre 1 satjoš 170 povezanih
Ilija Kostić ispričao šta se dogodilo ispred suda i u stanici, Udruženje policajaca zahteva hitnu reakciju ministra Dačića
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 24 povezane
Seničić o brodolomu u Egiptu: "Čekamo još informacija, za sada nema podataka da je bilo Srba na potonulom brodu"
Blic pre 4 satijoš 20 povezanih
Izbori u Rumuniji: Kandidat krajnje desnice neočekivani pobednik u prvom krugu
Blic pre 45 minutajoš 26 povezanih