Povezane vesti
Hrvatski specijalci na kokainu Pojačana testiranja, sve veći broj otkrivenih slučajeva!
Alo 13.10.2021
Zbog slučajeva petorice vojnika pozitivnih na kokain u proteklih nekoliko meseci, postavlja se pitanje što se to događa u Hrvatskoj vojsci. Iz Ministarstva odbrane Hrvatske (MORH) poručuju da rade sve kako bi takvih slučajeva bilo što manje jer… »
Pojačana testiranja: Hrvatski specijalci na kokainu, sve veći broj otkrivenih slučajeva?
Vesti online 13.10.2021
Zbog slučajeva petorice vojnika pozitivnih na kokain u proteklih nekoliko meseci, postavlja se pitanje što se to događa u Hrvatskoj vojsci. Iz Ministarstva odbrane Hrvatske (MORH) poručuju da rade sve kako bi takvih slučajeva bilo što manje jer… »
Pojačana testiranja: Hrvatski specijalci na kokainu, sve veći broj otkrivenih slučajeva?
Vesti online 13.10.2021
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Građani na skupu kod Železničke stanice: Transparenti sa imenima stradalih, sveće i muk
Radio 021 pre 15 minutajoš 176 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 1 satjoš 162 povezane
Šta stoji u dokumentima o rekonstrukciji Železničke stanice u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 96 povezanih
Doktorka Turkulov: Troje povređenih životno ugroženi; Građani Novog Sada se okupili u blizini mesta nesreće
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih