Повезане вести

Плакала због Новака после финала УС Опена, а навија за Надала

Плакала због Новака после финала УС Опена, а навија за Надала

Нова 13.10.2021
Пољска тенисерка Ига Швјонтек емотивно је доживела пораз Новака Ђоковића у финалу УС Опена, у ком је српски ас изгубио од Данила Медведева. Новак је имао шансу да постане први од Рода Лејвера који је освојио „календарски гренд… »
Индијан Велс: Може ли Димитров да помогне Ђоковићу?

Индијан Велс: Може ли Димитров да помогне Ђоковићу?

Моззарт спорт 13.10.2021
Бугарски тенисер вечерас (21.30) у осмини финала игра са првим носиоцем мастерса у калифорнијској пустињи, Данилом Медведевим. Финиш је тениске сезоне, а влада неизвесност ко ће на крају године да буде први рекет света. Засад је… »
"Заплакала сам због Новака, а не навијам за њега!" Ђоковић расплакао гренд слем шампионку, она то признала па зачудила све(т)!…

"Заплакала сам због Новака, а не навијам за њега!" Ђоковић расплакао гренд слем шампионку, она то признала па зачудила све(т)!…

Спортал блиц 13.10.2021
Најбољи тенисер света вероватно никад није имао такву подршку у Америци, као када је ове сезоне, и то пре само месец дана играо финале УС опена, које ипак није могао да освоји. , а нема сумње да су фанови првог играча планете… »
"Заплакала сам кад је Ђоковић изгубио финале": Шампионка Ролан Гароса није фан Новака, али је навијала за њега против…

"Заплакала сам кад је Ђоковић изгубио финале": Шампионка Ролан Гароса није фан Новака, али је навијала за њега против…

Вечерње новости 13.10.2021
ФОТО: АП/Тањуг Публика на трибинама "Артур Еш" стадиона пружила је толику подршку Србину да он на крају није могао да сакрије сузе. Није само Новак заплакао, урадила је то и гренд слем шампионка Ига Швјонтек. Пољакиња је фан… »
Плакала сам кад је Новак изгубио финале УС опена: Гренд слем шампионка признала - Нисам фан Ђоковића, али...

Плакала сам кад је Новак изгубио финале УС опена: Гренд слем шампионка признала - Нисам фан Ђоковића, али...

Мондо 13.10.2021
Објаснила је и због чега ју је пораз Ђоковића толико погодио. Објаснила је и због чега ју је пораз Ђоковића толико погодио. Новак Ђоковић никада у својој каријери није имао такву подршку публике као у финалу УС опена пре месец… »
Ига Швјонтек: Заплакала сам кад је Новак изгубио финале УС опена

Ига Швјонтек: Заплакала сам кад је Новак изгубио финале УС опена

Моззарт спорт 13.10.2021
“Иако сам Надалов навијач”, каже Пољакиња. Имао је Новак Ђоковић пред финале УС опена подршку тениског света какву никада пре није имао. Исто је важило и за публику на њујоршком стадиону... Иако не спада у групу Новакових… »

Вести дана »