Povezane vesti
GSP: Privremena izmena trase linija 14 i 51 u četvrtak
Moj Novi Sad 13.10.2021
U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, sutra, 14. oktobra, od 7 do 15 časova privremeno se menja trasa linije broj 14 (Centar – Sajlovo) i 51 (Železnička stanica – Veternik). Zbog radova na sanaciji kolovoza u režijskoj saobraćajnici… »
Autobusi GSP-a na linijama 14 i 51 sutra saobraćaju izmenjenom trasom
NoviSad.com 13.10.2021
Novi Sad - Autobusi GSP-a na linijama 14 i 51 sutra će saobraćati izmenjenom trasom zbog sanacije kolovoza u režijskoj saobraćajnici na Rumenačkom putu do ulice Donje Sajlovo. U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 7 do 15 časova… »
Privremena izmena trase linija broj 14 i 51
Dnevnik 13.10.2021
U četvrtka od 7:00 do 15:00 časova privremeno se menja trasa linije broj 14 (Centar-Sajlovo) i 51 (Ž.stanica-Veternik). Zbog radova na sanaciji kolovoza u režijskoj saobraćajnici na Rumenačkom putu do ulice Donje Sajlovo, autobusi na liniji broj 14 i 51… »
Vesti dana »
Zelenski smenio Sirskog! Potres u vrhu Ukrajine! Predsednik države doneo prelomnu odluku i smenio vrhovnog komandanta OSU
Kurir pre 9 minutajoš 25 povezanih
"Zveknuo mi je takvu šamarčinu da sam odletela na drugi kraj sobe", Olivera Katarina doživela je šok na snimanju
Kurir pre 19 minutajoš 65 povezanih
Opozicija tvrdi da nema zvaničnu potvrdu o sednici za izglasavanje nepoverenja Vladi
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih