Povezane vesti
Otkriveno ko će glumiti sonju u lukasovom filmu: Dve glumice su u trci za glavnu ulogu u "Kafani na Balkanu"!
Mondo 13.10.2021
Glumice u trcu za ulogu Sonje Vukasanović. Glumice u trcu za ulogu Sonje Vukasanović. Nakon što je objavio autobigrafsku knjigu "Ovo sam ja", Aca Lukas rešio je da snimi film i seriju o svom životu i karijeri koji će nositi ime "Kafana na Balkanu"… »
Otkriveno ko će glumiti Lukasovu bivšu ženu Sonju u kafani na Balkanu: Ove dve glumice su u trci, ni ne slutite o kome je…
Kurir 13.10.2021
Serija "Kafana na Balkanu", o životu i karijeri Ace Lukasa, uskoro će početi da se snima, a producent Saša Mirković u potrazi je za glumcima koji će tumačiti likove iz pevačevog života. Osim što se zna da će lik pevačevog oca, Vuksana… »
Vesti dana »

Protest u Novom Sadu zbog ukidanja pritvora aktivistima SNS-a i napada na profesorku
Serbian News Media pre 33 minutajoš 34 povezane

Manojlović: Napad na profesorku Pravnog fakulteta je odraz politike koja nipodaštava visoko obrazova
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih

Zbor građana Futog u utorak ispred zgrade suda organizuje skup podrške napadnutom sugrađaninu
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 16 povezanih

Usvojena inicijativa gradonačelnika o spomeniku žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
N1 Info pre 5 satijoš 15 povezanih

Rektor Đokić na protestu ispred Pravnog fakulteta: „Napad nas neće sprečiti da ostanemo jedinstveni“
Nedeljnik pre 53 minutajoš 63 povezane