Povezane vesti

Šok ispovest žike jakšića: Upao u ogromne dugove i bankrotirao, pa otkrio sve o vezi sa Slavicom Ćukteraš!

Šok ispovest žike jakšića: Upao u ogromne dugove i bankrotirao, pa otkrio sve o vezi sa Slavicom Ćukteraš!

Mondo 13.10.2021
Žika Jakšić ogolio dušu. Žika Jakšić ogolio dušu. Žika Jakšić danas važi za jednog od najuspešnijih srpskih producenata, tekstopisca i kompozitora, međutim, malo ko zna koliko je njegov životni put bio trnovit. Pre nego što je uplovio u… »
BANKROTIRAO! Ovako je Žiki Jakšiću PROPAO posao!

BANKROTIRAO! Ovako je Žiki Jakšiću PROPAO posao!

Svet & Skandal 13.10.2021
Poznati voditelj Žika Jakšić nije uvek bio uspešn i situiran, kako je ispričao imao je ozbiljne padove u životu, kao i da je jednom prilikom bankrotirao, nakon čega mu je i prvi brak propao. Pre televizijske karijere Žika se bavio muzikom, on… »
Šok ispovest žike Jakšića: Bio sam dužan 100.000 maraka, sa Slavicom Ćukteraš je bila prava ljubav! Za nju me vežu lepe…

Šok ispovest žike Jakšića: Bio sam dužan 100.000 maraka, sa Slavicom Ćukteraš je bila prava ljubav! Za nju me vežu lepe…

Kurir 13.10.2021
Sašu Jakšića Žiku narod obožava da gleda u emisiji "Nikad nije kasno" i da se zajedno sa njim i smeje i plače! Međutim, malo ko zna da je muzički producent prošao trnovit put u životu pre nego što je postao poznat i bogat. Žika je rođen u… »

Vesti dana »