Povezane vesti
Bolni detalji iz života Vesne Zmijanac: Izgubila sam svoje prvo dete, svog sina, i danas me proganja pitanje – da li sam ja…
Vesti online 13.10.2021
Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac, koja iza sebe ima preko 30 godina karijere, progovorila je o jednom od najtežih perioda u životu koji će je moriti, kako kaže, do kraja života. Naime, u svojoj autobiografiji “Kad zamirišu jorgovani”, Vesna je… »
I danas se pitam da li sam ja kriva, još boli: Vesna Zmijanac o tragičnom gubitku svog prvog deteta, svog sina
Mondo 13.10.2021
Nikada neće moći da izbaci te jezive scene iz glave. Nikada neće moći da izbaci te jezive scene iz glave. Pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac važi za vedru i veselu ženu ali i ona ima tugu koju krije duboko u sebi i koja će je, kako kaže, moriti do… »
Vesti dana »
Bivši ministar koristio državni novac za putovanja sa porodicom. Otkriveno zašto je uhapšen Milutin Simović: prebačen u spuški zatvor
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
(Foto) Vesna jedina preživela pad sa 10.000 metara: Avion eksplodirao u vazduhu, a njenu sudbinu nijedna nauka ni danas ne može da objasni
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ninić: Dikić dao nespretnu izjavu, nije spomenuo Vučića, vlast spinuje priču
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Novosadski postupak: Zašto je odbačena optužnica protiv Vesića za nadstrešnicu
Danas pre 4 satijoš 4 povezane