Повезане вести
Болни детаљи из живота Весне Змијанац: Изгубила сам своје прво дете, свог сина, и данас ме прогања питање – да ли сам ја…
Вести онлине 13.10.2021
Певачица народне музике Весна Змијанац, која иза себе има преко 30 година каријере, проговорила је о једном од најтежих периода у животу који ће је морити, како каже, до краја живота. Наиме, у својој аутобиографији “Кад замиришу… »
И данас се питам да ли сам ја крива, још боли: Весна Змијанац о трагичном губитку свог првог детета, свог сина
Мондо 13.10.2021
Никада неће моћи да избаци те језиве сцене из главе. Никада неће моћи да избаци те језиве сцене из главе. Певачица народне музике Весна Змијанац важи за ведру и веселу жену али и она има тугу коју крије дубоко у себи и која ће… »
Вести дана »

Укинут кућни притвор Марији Васић и двојици активиста осумњиченим за позивање на насилну промену уставног уређења
РТС пре 5 минутајош 39 повезаних

Османи разговарала са Фон дер Лајен о актуелној ситуацији на Косову и односима са ЕУ
Н1 Инфо пре 58 минутајош 42 повезане

"Док је традиционално варао жену био вам је икона, а сад најгори": Оплео по лицемерју људи због Вујадинове афере
Мондо пре 29 минутајош 34 повезане

Долазак Урсуле фон дер Лајен у Београд – Афирмација европског пута Србије
Курир пре 34 минутајош 87 повезаних