Povezane vesti
Miljana se skinula u mini kupaći, pa uskočila u leden bazen: Komentari pljušte, evo da li je liniju dovela do savršenstva
Blic 13.10.2021
Iako su je zadrugari odgovarali, Miljana Kulić je ipak rešila da se okupa u hladnom bazenu, pa su svi mogli da vide kako izgleda u kupaćem kostimu. - Mićo, odoh, hajde da mi pružiš podrkšku - rekla je Miljana. - Neću, majke mi. Nemoj to da radiš... Nije… »
Niko nije uspeo da je zaustavi! Miljana Kulić se skinula u bezobrazni bikini, pa uskočila u ledeni bazen! Svi u šoku! (video)…
Kurir 13.10.2021
Iako su je zadrugari ubeđivali da to ne uradi, Miljana Kulić je odlučila da se ipak okupa u bazenu po hladnoći. Otišla je do Lepog Miće u pab da traži podršku. - Mićo, odoh, hajde da mi pružiš podrkšku - rekla je Miljana. - Neću, majke mi. Nemoj to da… »
Vesti dana »
Danski fudbaler Kristijan Eriksen ponovo kolabirao na terenu: 'Dobro je'
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
Iran lansirao balističke rakete na Izrael; IDF: Odbijeni svi napadi; Tramp Teheranu: Dosta je
RTS pre 57 minutajoš 47 povezanih
"Rekao si da nikad neću osvojiti grend slem": Zverev se uživo u programu obratio Amerikancu, nastao je muk
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Uživo Preliminarni rezultati CIK na osnovu 97,76 odsto biračkih mesta: Samoopredeljenje osvojilo 43,03, Srpska lista 5,89%
Euronews pre 22 minutajoš 105 povezanih
Prelepe slike iz Kosovskog Pomoravlja: Složno, sa srpskim trobojkama na glasanje FOTO
B92 pre 16 satijoš 1 povezana