Повезане вести

Мили ПОВРЕЂЕН на снимању ЗГ! Има језиву посекотину на глави! (ФОТО)

Мили ПОВРЕЂЕН на снимању ЗГ! Има језиву посекотину на глави! (ФОТО)

Свет & Скандал 13.10.2021
Александар Милић Мили повређен је на снимању емисије „Звезде Гранда”. Наиме, музички подуцент изузетно је посвећен жирирању у „Звездама Гранда“ и раду с кандидатима, а сваки њихов успех доживљава као свој. Тако би било и овог… »
Мили повређен на снимању Звезда Гранда! Огласио се и открио шта се десило - Ја сам најгоре прошао! (фото)

Мили повређен на снимању Звезда Гранда! Огласио се и открио шта се десило - Ја сам најгоре прошао! (фото)

Мондо 13.10.2021
Александар Милић Мили задобио је лакшу повреду. Александар Милић Мили задобио је лакшу повреду. Музичар, продуцент и композитор Александар Милић Мили завршио је с повредом на глави након једног од снимања Звезда Гранда, чији је… »
(Фото) због Звезде "Гранда" се повредио: Мили посекао главу стакленом чашом, показао рану

(Фото) због Звезде "Гранда" се повредио: Мили посекао главу стакленом чашом, показао рану

Блиц 13.10.2021
Александар Милић Мили, који је веома посвећен такмичењу "Звезде Гранда" и раду са својим кандидатима, доживео је пех када се због својих такмичара повредио, односно посекао главу. Музичар и композитор се похвалио на друштвеним… »
Мили због звезде Гранда разбио чашу о главу, па показао повреду ФОТО

Мили због звезде Гранда разбио чашу о главу, па показао повреду ФОТО

Нова 13.10.2021
Музички продуцент Александар Милић изузетно је посвећен жирирању у "Звездама Гранда" и раду с кандидатима. Штавише, сваком њиховом успеху се радује као да је његов. Тако је прослављајући успех свог кандидата Ивана Томића… »

Вести дана »