Повезане вести
Драговић: Ја сам се плашио Видића, а Салах се бојао мене
Н1 Инфо 13.10.2021
Дефанзивац Црвене звезде Александар Драговић у интервјуу за аустријски Спокс говорио је о свом идолу Немањи Видићу, дуелима са Мохамедом Салахом на тренинзима Базела, те неочекиваној одлуци да се у најбољем играчком добу из… »
Драговић: Плашио сам се да ми Видић не откине главу
Вести онлине 13.10.2021
Штопер Црвене звезде Александар Драговић дао је занимљив интервју присећајући се каријере. Он је за аустријски “Спокс” причао о искуству из Базела, Лестера, репрезентацији, али и оним са Мохамедом Салахом и Немањом Видићем… »
Драговић изненадио све: ‘Бојао сам се да ће ми Видић откинути главу!’
Хот спорт 13.10.2021
Искрено је говорио Драговић! Нови ‘херој’ навијача Црвене звезде је Александар Драговић.. Фасцинирао је апсолутно све својом одлуком да обуче ‘црвено-бели’ дрес упркос чињеници да је у најбољим играчким годинама. У разговору за… »
"Мислио сам да ће ми видић откинути главу": Драговић открио како није смео да приђе Немањи: Бојао сам се, нисам се усудио да…
Спортал блиц 13.10.2021
је за аустријске медије дао прилично занимљив интервју о блиставим данима и одлуци да потпише за . Наравно, интересантнији је део са искуствима које је доживео на фудбалском путу, а једно од најупечатљивијих је био меч његовог… »
Мислио сам да ће ми видић откинути главу: Драговић о сусрету са идолом - Нисам смео да му приђем, био сам уплашен!
Мондо 13.10.2021
Још увек никада нису попричали, а дефанзивац Црвене звезде зна и како би до тог сусрета могло да дође... Још увек никада нису попричали, а дефанзивац Црвене звезде зна и како би до тог сусрета могло да дође... Александар Драговић… »
Драговићев интервју: Плашио сам се да ми Видић не откине главу, Салаха сам припремио за Енглеску
Моззарт спорт 13.10.2021
О пријатељству са Давидом Алабом, изузетно занимљивом Џејмију Вардију, озбиљним играчким слободама у Енглеској, скандалу са министром у Швајцарској... Штопер Црвене звезде Александар Драговић дао је сјајан интервју за… »
Салах ме се плашио, ја сам га спремио да разбија у премијер лиги: Драговић открио тајну - играч Звезде је "крив" за све!
Мондо 13.10.2021
Искусни дефанзивац Црвене звезде је открио занимљиве детаље из своје каријере. Искусни дефанзивац Црвене звезде је открио занимљиве детаље из своје каријере. Александар Драговић је овог лета испунио свој дечачки сан, али и… »
Вести дана »

Ближи се Трампов ултиматум Путину: Москва тражи начин да удовољи председнику САД, разматра опцију "ваздушног примирја"
Курир пре 1 сатјош 35 повезаних