Povezane vesti
Vučić: Poručio sam EU da zauzda Prištinu, a ako ne može mi ćemo
Novi magazin 13.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom razgovora sa Srbima sa Kosova, u Raškoj, da je specijalnom predstavniku Evropske unije za pregovore Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku rekao da Prištinu "zauzdaju, a ako nisu u stanju -… »
Vučić: Poručio sam EU da zauzda Prištinu, a ako ne može mi ćemo
Nova 13.10.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom razgovora sa Srbima sa Kosova, u Raškoj, da je specijalnom predstavniku Evropske unije za pregovore Beograda i Prištine Miroslavu Lajčaku rekao da Prištinu "zauzdaju a ako nisu u stanju -… »
Zauzdajte ih, ili ćemo mi! Vučić otkrio šta je poručio Lajčaku
Večernje novosti 13.10.2021
Foto: Printscreen/TV Pink Predsednik je tokom svog obraćanja prisutnima otkrio detalje svog razgovora sa Miroslavom Lajčakom. Pozvao sam Lajčaka i rekao sam mu: - Zauzdajte ih, ili ćemo ih mi zauzdati - otkrio je predsednik. - Radimo na tome - rekao je… »
Vesti dana »

Kolaps na: Auto-putu, kolana duga 4 kilometara Kod ove naplatne rampe ka Beogradu sve stoji: Ako ne želite da čekate, ovo vam je jedini spas
Blic pre 1 satjoš 34 povezane

Vučić: Momirovića i Vesića priveli ni zbog čega, glavni potpisnik nije ni diran
Beta pre 4 satijoš 51 povezana

Vremenska prognoza i upozorenja na nepogode u Srbiji za avgust 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane

MUP upozorava na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama za prekoračenje brzine i pretnjama vozačima
Naslovi.ai pre 4 satijoš 13 povezanih

Tramp naredio raspoređivanje nuklearnih podmornica usled pretnji Medvedeva; reakcije iz Rusije i otkrića o bogatstvu Medvedeva
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 29 povezanih