Повезане вести

Вучић: Ако се одлучите да одговорите на насиље, имајте у виду колику ћемо цену морати да платимо

Вучић: Ако се одлучите да одговорите на насиље, имајте у виду колику ћемо цену морати да платимо

Бета видео 13.10.2021
БЕОГРАД - “Само будите стрпљиви јер они неће да испуне споразуме. Овде ће за нас да буде спас Бриселски споразум јер они не желе да га испуне. Ако крену у насиље, ви заштитите свој народ, а ми ћемо бити уз вас, само имајте у… »
Постоје 3 разлога зашто Албанци ово раде. Вучић: Ако крену насиљем, заштитите народ, ми ћемо бити уз вас

Постоје 3 разлога зашто Албанци ово раде. Вучић: Ако крену насиљем, заштитите народ, ми ћемо бити уз вас

Телеграф 13.10.2021
- Ако крену насиљем, заштитите народ а ми ћемо бити уз вас - поручио је председник рекавши да ако буду наставили са упуцавањем нашег народа да онда нећемо имати избора. Председник Србије Александар Вучић данас је разговарао са… »
Вучић се у Рашки састао са Србима и политичким представницима са КиМ

Вучић се у Рашки састао са Србима и политичким представницима са КиМ

Санџак хабер 13.10.2021
Вучић је данас у Рашки у разговору са Србима и њиховим политичким представницима рекао да ће шта год да се деси Србија и Београд бити уз њих, али оценио да је са Приштином немогуће разговарати, јер неће да поштује споразуме. Он… »
Лепа Лукић: Бјела лаже да сам тражила паре да певам на бис!

Лепа Лукић: Бјела лаже да сам тражила паре да певам на бис!

Ало 13.10.2021
Прочитајте у сутрашњем штампаном издању "Ало!" новина. ЛУДАК Курти покушава да започне рат - Шиптари пуцали и на бебу од три месеца! Повређено је на десетине Срба, а најгоре је прошао Срећко Софронијевић, којем је припадник… »
Вучић Србима са КиМ: Држава је уз вас - будите трезвени, хоће да нас увуку у сукобе

Вучић Србима са КиМ: Држава је уз вас - будите трезвени, хоће да нас увуку у сукобе

Глас Западне Србије 13.10.2021
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас Србима са Косова и Метохије, након инцидената на северу Косова и Метохије, да ће држава, шта год да се деси, бити уз свој народ на Косову и Метохији и да ће подржати њихову… »
Вучић поручио Приштини: Мој одговор је кристално јасан – победићемо у борби за заштиту живота наших људи!

Вучић поручио Приштини: Мој одговор је кристално јасан – победићемо у борби за заштиту живота наших људи!

Југмедиа 13.10.2021
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас у разговору са представницима Срба са Косова да ће Србија штитити свој народ и по први пут јавно рекао, да ћемо у тој борби – победити. „Ако крену у насиље, ви заштите свој… »

Вести дана »