Повезане вести

Додик: Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности

Додик: Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности

РТВ 14.10.2021
БАЊАЛУКА - Поједини представници међународне заједнице, високи представник, као и Уставни суд БиХ радили су у последњих 20 година на штету Републике Српске, али Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности, рекао је… »
Додик: Територијални интегритет БиХ није споран, али суверентитет јесте споран

Додик: Територијални интегритет БиХ није споран, али суверентитет јесте споран

Политика 14.10.2021
БАЊАЛУКА- Поједини представници међународне заједнице, високи представник, као и Уставни суд БиХ радили су у последњих 20 година на штету Републике Српске, али Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности, рекао је… »
Додик: Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности!

Додик: Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности!

Вечерње новости 14.10.2021
Милорад Додик, Фото Новости - Познато је јавности да сам се ја сукобио са свим високим представницима, поготово Педијем Ешдауном. Видео сам шта је концепт, а они су и даље наставили да кроје такву политику низом мера. А када… »
Додик непоколебљив Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности

Додик непоколебљив Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности

Ало 14.10.2021
Поједини представници међународне заједнице, високи представник, као и Уставни суд БиХ радили су у последњих 20 година на штету Републике Српске, али Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности, рекао је српски члан… »
"Желе уништити све што асоцира на Српску": Додик тврди да је срушен уставни поредак БиХ

"Желе уништити све што асоцира на Српску": Додик тврди да је срушен уставни поредак БиХ

Блиц 13.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик тврди да је уставни поредак БиХ срушен што су урадили високи представници и Уставни суд БиХ наметањем антидејтонских одлука. Усуштини лично браним уставни поредак иако они који се баве… »

Вести дана »