Повезане вести
Додик: Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности
РТВ 14.10.2021
БАЊАЛУКА - Поједини представници међународне заједнице, високи представник, као и Уставни суд БиХ радили су у последњих 20 година на штету Републике Српске, али Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности, рекао је… »
Додик: Територијални интегритет БиХ није споран, али суверентитет јесте споран
Политика 14.10.2021
БАЊАЛУКА- Поједини представници међународне заједнице, високи представник, као и Уставни суд БиХ радили су у последњих 20 година на штету Републике Српске, али Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности, рекао је… »
Додик: Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности!
Вечерње новости 14.10.2021
Милорад Додик, Фото Новости - Познато је јавности да сам се ја сукобио са свим високим представницима, поготово Педијем Ешдауном. Видео сам шта је концепт, а они су и даље наставили да кроје такву политику низом мера. А када… »
Додик непоколебљив Република Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности
Ало 14.10.2021
Поједини представници међународне заједнице, високи представник, као и Уставни суд БиХ радили су у последњих 20 година на штету Републике Српске, али Српска има легитимитет да се бори за своје надлежности, рекао је српски члан… »
"Желе уништити све што асоцира на Српску": Додик тврди да је срушен уставни поредак БиХ
Блиц 13.10.2021
Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик тврди да је уставни поредак БиХ срушен што су урадили високи представници и Уставни суд БиХ наметањем антидејтонских одлука. Усуштини лично браним уставни поредак иако они који се баве… »
Вести дана »

Јапанска "гвоздена лејди" – шта ће избор Санае Такаићи донети Земљи излазећег сунца
РТС пре 55 минутајош 32 повезане

Тајна "Крваве бајке": Десанка Максимовић крила рукопис песме и страховала због овога, деценијама нико није видео шта је написала
Курир пре 44 минутајош 16 повезаних

Хитна помоћ: Једна саобраћајна незгода у Београду, мушкарац лакше повређен
Нови магазин пре 1 сатјош 16 повезаних