Povezane vesti
Dodik: Republika Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti
RTV 14.10.2021
BANJALUKA - Pojedini predstavnici međunarodne zajednice, visoki predstavnik, kao i Ustavni sud BiH radili su u poslednjih 20 godina na štetu Republike Srpske, ali Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti, rekao je srpski član… »
Dodik: Teritorijalni integritet BiH nije sporan, ali suverentitet jeste sporan
Politika 14.10.2021
BANjALUKA- Pojedini predstavnici međunarodne zajednice, visoki predstavnik, kao i Ustavni sud BiH radili su u poslednjih 20 godina na štetu Republike Srpske, ali Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti, rekao je srpski član… »
Dodik: Republika Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti!
Večernje novosti 14.10.2021
Milorad Dodik, Foto Novosti - Poznato je javnosti da sam se ja sukobio sa svim visokim predstavnicima, pogotovo Pedijem Ešdaunom. Video sam šta je koncept, a oni su i dalje nastavili da kroje takvu politiku nizom mera. A kada nema mogućnost da ih… »
Dodik nepokolebljiv Republika Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti
Alo 14.10.2021
Pojedini predstavnici međunarodne zajednice, visoki predstavnik, kao i Ustavni sud BiH radili su u poslednjih 20 godina na štetu Republike Srpske, ali Srpska ima legitimitet da se bori za svoje nadležnosti, rekao je srpski član Predsedništva BiH… »
"Žele uništiti sve što asocira na Srpsku": Dodik tvrdi da je srušen ustavni poredak BiH
Blic 13.10.2021
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik tvrdi da je ustavni poredak BiH srušen što su uradili visoki predstavnici i Ustavni sud BiH nametanjem antidejtonskih odluka. Usuštini lično branim ustavni poredak iako oni koji se bave propagandnim ratom… »
Vesti dana »
Studentska blokada mosta u Novom Sadu, Vučić kritikuje 'vašarsku atmosferu'
BBC News pre 0 minutajoš 32 povezane
Studenti očistili grad i probudili Novi Sad, građani stižu na plenum (UŽIVO)
Novi magazin pre 25 minutajoš 29 povezanih
Skupština Advokatske komore Srbije izglasala 30-dnevnu obustavu rada
Serbian News Media pre 42 minutajoš 22 povezane
Luka Dončić će biti besan zbog ovoga: Slovenački košarkaš je ovim trejdom uskraćen za sumanutu svotu novca! (foto)
Hot sport pre 3 satajoš 52 povezane
Tramp uveo carine Kanadi, Meksiku i Kanadi, najavljene kontramere
BBC News pre 5 satijoš 17 povezanih