Povezane vesti
Vulin: Za sve što se desilo na Kosovu i Metohiji odgovornost snosi Kurti
RTV 14.10.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink i tom prilikom istakao da je za jučerašnji upad ROSU jedinica na sever Kosova i Metohije i napad na goloruki srpski narod isključivo odgovoran… »
Simić: Nigde u svetu se ne sprovodi inspekcija uz duge cevi
RTV 14.10.2021
KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je jutros mirno u srpskim sredinama na severu Kosova i Metohije, ali da su Srbi uplašeni i besni i da traže zaštitu države Srbije jer, kako kaže, više ne mogu da predvide šta ih… »
Pala krv: Kurtijevi specijalci upali na sever Kosova i Metohije, ranili desetine Srba!
Kurir 14.10.2021
Dimne bombe, suzavac, čaure od metaka po ulicama, spaljena vozila, desetine povređenih epilog je jučerašnjeg, sedmog po redu upada do zuba naoružanih pripadnika ROSU u severni deo Kosova i Metohije. Znam da će zbog ovoga mnogi želeti moju glavu, ali ne… »
Kurti hoće rat na Kosovu! Brutalnim upadom specijalaca ROSU na sever KiM, vlast u Prištini dovela tenzije do usijanja
Pravda 14.10.2021
Ako krenu u nasilje, vi zaštitite narod, a mi ćemo biti uz vas. Samo imajte u vidu kolika je cena koju ćemo svi mi morati da platimo. Ali, ako opet počnu da upucavaju ljude, nećemo imati izbora. Molim Albance da ne pucaju. Naš odgovor će biti jasan. U… »
Kurti hoće rat na Kosovu! Brutalnim upadom specijalaca ROSU na sever KiM vlast u Prištini dovela tenzije do usijanja
Večernje novosti 14.10.2021
Foto AP Ovu ohrabrujuću poruku našim ljudima sa Kosova i Metohije, posle brutalnog upada ROSU na sever, prilikom kojeg je Srećko Sofornijevića (35) iz Zvečana teško ranjen, a na desetine Srba povređeno, poslao je predsednik Aleksandar Vučić. Osim… »
Vesti dana »

Privatno obezbeđenje, fantomke i policijski kordon: Opozicija ne učestvuje u radu Skupštine Zaječara dok se ne ukloni privatno obezbeđenje (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica – do 1. septembra puštanje saobraćaja
Radio sto plus pre 1 satjoš 23 povezane