Повезане вести
Вулин: За све што се десило на Косову и Метохији одговорност сноси Курти
РТВ 14.10.2021
БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Александар Вулин гостовао је у јутарњем програму телевизије Пинк и том приликом истакао да је за јучерашњи упад РОСУ јединица на север Косова и Метохије и напад на голоруки српски народ… »
Симић: Нигде у свету се не спроводи инспекција уз дуге цеви
РТВ 14.10.2021
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Потпредседник Српске листе Игор Симић изјавио је да је јутрос мирно у српским срединама на северу Косова и Метохије, али да су Срби уплашени и бесни и да траже заштиту државе Србије јер, како каже, више не… »
Пала крв: Куртијеви специјалци упали на север Косова и Метохије, ранили десетине Срба!
Курир 14.10.2021
Димне бомбе, сузавац, чауре од метака по улицама, спаљена возила, десетине повређених епилог је јучерашњег, седмог по реду упада до зуба наоружаних припадника РОСУ у северни део Косова и Метохије. Знам да ће због овога многи… »
Курти хоће рат на Косову! Бруталним упадом специјалаца РОСУ на север КиМ, власт у Приштини довела тензије до усијања
Правда 14.10.2021
Ако крену у насиље, ви заштитите народ, а ми ћемо бити уз вас. Само имајте у виду колика је цена коју ћемо сви ми морати да платимо. Али, ако опет почну да упуцавају људе, нећемо имати избора. Молим Албанце да не пуцају. Наш… »
Курти хоће рат на Косову! Бруталним упадом специјалаца РОСУ на север КиМ власт у Приштини довела тензије до усијања
Вечерње новости 14.10.2021
Фото АП Ову охрабрујућу поруку нашим људима са Косова и Метохије, после бруталног упада РОСУ на север, приликом којег је Срећко Софорнијевића (35) из Звечана тешко рањен, а на десетине Срба повређено, послао је председник… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 58 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана