Povezane vesti

Simić: Nigde u svetu se ne sprovodi inspekcija uz duge cevi

Simić: Nigde u svetu se ne sprovodi inspekcija uz duge cevi

RTV 14.10.2021
KOSOVSKA MITROVICA - Potpredsednik Srpske liste Igor Simić izjavio je da je jutros mirno u srpskim sredinama na severu Kosova i Metohije, ali da su Srbi uplašeni i besni i da traže zaštitu države Srbije jer, kako kaže, više ne mogu da predvide šta… »
Vulin: Za sve što se desilo na Kosovu i Metohiji odgovornost snosi Kurti

Vulin: Za sve što se desilo na Kosovu i Metohiji odgovornost snosi Kurti

RTV 14.10.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostovao je u jutarnjem programu televizije Pink i tom prilikom istakao da je za jučerašnji upad ROSU jedinica na sever Kosova i Metohije i napad na goloruki srpski narod isključivo odgovoran… »
Pala krv: Kurtijevi specijalci upali na sever Kosova i Metohije, ranili desetine Srba!

Pala krv: Kurtijevi specijalci upali na sever Kosova i Metohije, ranili desetine Srba!

Kurir 14.10.2021
Dimne bombe, suzavac, čaure od metaka po ulicama, spaljena vozila, desetine povređenih epilog je jučerašnjeg, sedmog po redu upada do zuba naoružanih pripadnika ROSU u severni deo Kosova i Metohije. Znam da će zbog ovoga mnogi želeti moju glavu… »
Kurti hoće rat na Kosovu! Brutalnim upadom specijalaca ROSU na sever KiM, vlast u Prištini dovela tenzije do usijanja

Kurti hoće rat na Kosovu! Brutalnim upadom specijalaca ROSU na sever KiM, vlast u Prištini dovela tenzije do usijanja

Pravda 14.10.2021
Ako krenu u nasilje, vi zaštitite narod, a mi ćemo biti uz vas. Samo imajte u vidu kolika je cena koju ćemo svi mi morati da platimo. Ali, ako opet počnu da upucavaju ljude, nećemo imati izbora. Molim Albance da ne pucaju. Naš odgovor će biti… »
Kurti hoće rat na Kosovu! Brutalnim upadom specijalaca ROSU na sever KiM vlast u Prištini dovela tenzije do usijanja

Kurti hoće rat na Kosovu! Brutalnim upadom specijalaca ROSU na sever KiM vlast u Prištini dovela tenzije do usijanja

Večernje novosti 14.10.2021
Foto AP Ovu ohrabrujuću poruku našim ljudima sa Kosova i Metohije, posle brutalnog upada ROSU na sever, prilikom kojeg je Srećko Sofornijevića (35) iz Zvečana teško ranjen, a na desetine Srba povređeno, poslao je predsednik Aleksandar Vučić. Osim… »

Vesti dana »