Povezane vesti

Uhapšeno više crnogorskih policajaca zbog Belivuka i Miljkovića

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Više službenika crnogorske Uprave policije uhapšeno je zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru kriminalcima iz Srbije, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, krajem prošle godine. Prema… »

SDT naložilo da se na slobodu puste policajci privedeni zbog Belivuka

Glas Amerike pre 4 dana
PODGORICA — Povodom privodjenja službenika policije u pod sumnjom da su zloupotrijebili službeni položaj ukidajući zabranu ulaska pripadnicima kriminalnih klanova Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, oglasilo se Specijalno državno tužilaštvo koje… »

U Crnoj Gori uhapšeno više policajaca zbog Belivuka i Miljkovića

Politika pre 3 dana
PODGORICA - Više službenika crnogorske Uprave policije uhapšeno je zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru kriminalcima iz Srbije, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, krajem prošle godine. Prema… »

Tužilaštvo:Nema dokaza da su policajci zloupotrebili službeni položaj u slučaju Belivuk

Radio sto plus pre 3 dana
„Analizom svih prikupljenih dokaza ocenjeno je da nema osnovane sumnje da su A. B. i S. Dj, koji su prethodno po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici lišeni slobode, izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja, pa je dat… »

Crnogorski policajci osumnjičeni za pomaganje Belivuku pušteni na slobodu

N1 Info pre 3 dana
Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore naložilo je policiji da pusti na slobodu dvojicu policijskih službenika privedenih sinoć zbog sumnje da su omogućili članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka da krajem prošle godine uđu u Crnu Goru… »

Uhapšeno dvoje službenika MUP-a Crne Gore jer su Belivuku ukinuli zabranu ulaska

N1 Info pre 3 dana
Dva službenika crnogorske policije uhapšena su zbog sumnje da su krajem prošle godine ukinuli zabranu ulaska u Crnu Goru članovima kriminalne grupe iz Beograda Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, objavili su podgorički mediji. Policija se do sada… »

Uhapšeni policajci zbog sumnje da su ukinuli Belivuku i Miljkoviću zabranu ulaska u Crnu Goru

Novi magazin pre 3 dana
Dva službenika crnogorske policije uhapšena su zbog sumnje da su krajem prošle godine ukinuli zabranu ulaska u Crnu Goru članovima kriminalne grupe iz Beograda Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, objavili su danas podgorički mediji. Policija se do… »

Crna Gora: Uhapšeno više policajaca zbog Belivuka i Miljkovića

Vesti online pre 4 dana
Više službenika crnogorske Uprave policije uhapšeno je zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru kriminalcima iz Srbije, Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, krajem prošle godine. Prema informacijama… »

Pomagali belivukovom klanu! Uhapšeni službenici osumnjičeni da su zloupotrebili položaj da bi Velju pustili u Crnu Goru

Večernje novosti pre 4 dana
Foto: Printskrin Sinoć je po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva priveden šef Sektora opšteg kriminaliteta Uprave policije Aleksandar Bošković i dvoje službenika tog sektora Saša Đurović i Slavka Ivanišević. Nalog za privođenje izdao je… »

Podgorica, privedeni policajci zbog sumnje da su sarađivali sa kriminalcima iz Srbije

RTS pre 4 dana
Nekoliko službenika crnogorske Uprave policije privedeno je u Podgorici zbog sumnje da su odgovorni za zloupotrebu službenog položaja. Akcija bi mogla biti povezana sa odlukom da se omogući kriminalnoj grupi iz Srbije, na čelu sa Veljkom Belivukom… »

Privedeno više službenika crnogorske Uprave policije

Sputnik pre 4 dana
Nekoliko službenika Uprave policije Crne Gore privedeno je kasno sinoć u Podgorici, zbog sumnje da su odgovorni za zloupotrebu službenog položaja. Nalog za hapšenje izdalo je podgoričko tužilaštvo, prenela je RTCG, koja je navela da je iz… »

Hapšenja u crnogorskoj policiji zbog Belivuka i Miljkovića

B92 pre 4 dana
iše službenika crnogorske Uprave policije uhapšeno je zbog sumnje da su zloupotrebili položaj ukidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru kriminalcima iz Srbije. Reč je dešavanjima iz 2020. godine, a u pitanju su osumnjičeni Veljko Belivuk i Marko… »

Vesti dana »