Povezane vesti
Čitajte u “Vestima: Ubili su mi majku!
Vesti online 14.10.2021
Krvavi napad specijalnih jedinica ROSU na narod u Severnoj Mitrovici i Zvečanu, u kom je kroz leđa i vrat teško ranjen Srećko Sofronijević, a desetine ljudi povređeno, doveo je i do prve žrtve. U Zvečanu je preminula Vera Đelić (71), u čije… »
Sahranjena vera Đelić (71): Prijatelji i porodica se oprostili žene preminule posle nasilja rosu nad Srbima na Kosmetu
Kurir 14.10.2021
Vera Đelić, koja je preminula juče nakon što je albanska policija zasula njihovo dvorište suzavcem, sahranjena je danas u 13 časova. Nju su u večni počinak ispratili porodica i veliki broj prijatelja, komšija i rođaka. Podsetimo, brutalna akcija… »
"Krkljala je sve vreme pre smrti": Sin Verice preminule u Zvečanu: "Bacili su mi čak 15 suzavaca u dvorište nakon čega mi…
Blic 14.10.2021
- ROSU mi je zasula dvorište sa 15 patrona suzavca u pola dva, a u pet mi je nepokretna majka umrla od gušenja u kući. Majka je bila bolesna žena, vezana za krevet, ne želim nikoga da optužujem, ali je činjenica da je umrla istog dana kada su u… »
Sveća, žito i fotografija: Prijatelji i porodica se opraštaju od Vere koja je preminula usred haosa na KiM
Večernje novosti 14.10.2021
Foto: P. Milošević Porodica preminule je u kapeli primala saučešće, dok je veliki broj prijatelja, komšija i rođaka došao da joj oda poslednju poštu. Foto: P. Milošević Podsetimo, brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj… »
Jesu li šok bombe ROSU „ubile“ Vericu (71) iz Zvečana?
Nova 14.10.2021
Brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj je hicem iz vatrenog oružja teško povređen Srećko Sofronijević, bitno je juče uticala i na smrt Verice Đelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištvu kosovski specijalci ispalili… »
Srbin iz Zvečana: Šok i suzavac doprineli da moja majka premine
Nova 14.10.2021
"Brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj je hicem iz vatrenog oružja teško povređen Srećko Sofronijević, bitno je juče uticala i na smrt Verice Đelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištvu kosovski specijalci ispalili… »
Preminula žena iz zvečana: Tokom napada na Kosovu policajci joj ispalili suzavce i šok bombe u dvorište
Mondo 14.10.2021
Nakon jučerašnjeg haosa na Kosovu, situacija je i dalje veoma zategnuta. Nakon jučerašnjeg haosa na Kosovu, situacija je i dalje veoma zategnuta. Brutalna akcija specijalnih jedinica policije na Kosovu dogodila se tokom jučerašnjeg dana, a tom… »
Tužna ispovest Srbina iz Zvečana: Šok i suzavac doprineli da moja majka danas premine
Vesti online 14.10.2021
“Brutalna akcija specijalnih jedinica Kosovske policije, u kojoj je hicem iz vatrenog oružja teško povređen Srećko Sofronijević, bitno je juče uticala i na smrt Verice Đelić (71) iz Zvečana u čijem su dvorištvu kosovski specijalci ispalili… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Matematički, Arhitektonski i Fakultet političkih nauka pridružili se blokadi: U Novom Sadu dekan pretio studentima
Nova pre 17 minutajoš 21 povezana
Milivojević: Vlast u Srbiji pokazuje da nema namjeru da odstupi od svog bahatog odnosa
Al Jazeera pre 1 satjoš 73 povezane
Najmanje 23 Palestinca ubijena u izraelskim akcijama širom Pojasa Gaze
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih
Predsednik Južne Koreje proglasio ratno stanje, vojska blokirala rad parlamenta
RTV pre 53 minutajoš 25 povezanih