Повезане вести
Читајте у “Вестима: Убили су ми мајку!
Вести онлине 14.10.2021
Крвави напад специјалних јединица РОСУ на народ у Северној Митровици и Звечану, у ком је кроз леђа и врат тешко рањен Срећко Софронијевић, а десетине људи повређено, довео је и до прве жртве. У Звечану је преминула Вера Ђелић… »
Сахрањена вера Ђелић (71): Пријатељи и породица се опростили жене преминуле после насиља росу над Србима на Космету
Курир 14.10.2021
Вера Ђелић, која је преминула јуче након што је албанска полиција засула њихово двориште сузавцем, сахрањена је данас у 13 часова. Њу су у вечни починак испратили породица и велики број пријатеља, комшија и рођака. Подсетимо… »
"Кркљала је све време пре смрти": Син Верице преминуле у Звечану: "Бацили су ми чак 15 сузаваца у двориште након чега ми је…
Блиц 14.10.2021
- РОСУ ми је засула двориште са 15 патрона сузавца у пола два, а у пет ми је непокретна мајка умрла од гушења у кући. Мајка је била болесна жена, везана за кревет, не желим никога да оптужујем, али је чињеница да је умрла истог… »
Свећа, жито и фотографија: Пријатељи и породица се опраштају од Вере која је преминула усред хаоса на КиМ
Вечерње новости 14.10.2021
Фото: П. Милошевић Породица преминуле је у капели примала саучешће, док је велики број пријатеља, комшија и рођака дошао да јој ода последњу пошту. Фото: П. Милошевић Подсетимо, брутална акција специјалних јединица Косовске… »
Јесу ли шок бомбе РОСУ „убиле“ Верицу (71) из Звечана?
Нова 14.10.2021
Брутална акција специјалних јединица Косовске полиције, у којој је хицем из ватреног оружја тешко повређен Срећко Софронијевић, битно је јуче утицала и на смрт Верице Ђелић (71) из Звечана у чијем су двориштву косовски специјалци… »
Србин из Звечана: Шок и сузавац допринели да моја мајка премине
Нова 14.10.2021
"Брутална акција специјалних јединица Косовске полиције, у којој је хицем из ватреног оружја тешко повређен Срећко Софронијевић, битно је јуче утицала и на смрт Верице Ђелић (71) из Звечана у чијем су двориштву косовски… »
Преминула жена из звечана: Током напада на Косову полицајци јој испалили сузавце и шок бомбе у двориште
Мондо 14.10.2021
Након јучерашњег хаоса на Косову, ситуација је и даље веома затегнута. Након јучерашњег хаоса на Косову, ситуација је и даље веома затегнута. Брутална акција специјалних јединица полиције на Косову догодила се током… »
Тужна исповест Србина из Звечана: Шок и сузавац допринели да моја мајка данас премине
Вести онлине 14.10.2021
“Брутална акција специјалних јединица Косовске полиције, у којој је хицем из ватреног оружја тешко повређен Срећко Софронијевић, битно је јуче утицала и на смрт Верице Ђелић (71) из Звечана у чијем су двориштву косовски… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
НИН пре 7 минутајош 29 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 32 минутајош 32 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 52 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних