Повезане вести
"Радим оно што је најбоље за мене": Водећи НБА антиваксер послао јаку поруку!
Вечерње новости 14.10.2021
Тањуг/АП Управа клуба саопштила је да Ирвинг неће играти све док не буде могао да буде стално са екипом, а то неће моћи ако се не вакцинише. Према правилима државе Њујорк, професионални спортисти који играју за екипе из… »
Ирвинг објаснио зашто неће вакцину: Нисам антиваксер, херој или негативац
Нова 14.10.2021
Кошаркаш Бруклина Кајри Иврвинг изјавио је да свестан какве ће последице да трпи због одлуке да не прими вакцину против коронавируса. Организатор игре Нетса није примио вакцину против короне, а због правила у Њујорку, он не може… »
Ово су сви чекали - Огласио се Ирвинг са јасном поруком
Спортске.нет 14.10.2021
Протеклих дана једна од главних вести у кошаркашким, али и спортским круговима, била је одбијање Кајрија Ирвинга да се вакцинише против коронавируса. Кошаркаш Бруклина због ове одлуке не може да тренира, нити наступа за свој… »
Ирвинг се огласио: Нисам починио злочин, уплетен сам у нешто много веће од кошарке
Моззарт спорт 14.10.2021
"Мој је избор да се не вакцинишем... Свестан сам последица. Ово је мој живот, а они ми говоре шта да радим са својим телом", поручује кошаркаш Бруклин Нетса. Подигао је велику прашину у НБА лиги Кајри Ирвинг одлуком да се не… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 7 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане