Povezane vesti

Ovo je dokaz romanse?! Tanja Savić uhvaćena u provodu sa političarem - pljušte zagrljaji i dodiri! (foto)

Mondo pre 3 dana
Svi pričaju o navodnoj romansi Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića. Svi pričaju o navodnoj romansi Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića. Jovana Jeremić nedavno je pokrenula lavinu komentara kada je upitana da prokomentariše… »

Vodio je u luksuzne restorane, izvela ga na binu Otkriveno ko je političar sa kojim se viđala Tanja Savić (foto)

Mondo pre 3 dana
Voditeljka je napravila pravu buru otkrivajući da zna za vezu Tanje Savić i političara. Voditeljka je napravila pravu buru otkrivajući da zna za vezu Tanje Savić i političara Voditeljka Jovana Jeremić napravila je pravu pometnju kada je u emisiji… »

(Foto) nove slike o kojima bruji region: Tanja Savić na nastupu izvela političara, drže se za ruke i grle

Blic pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić bila je u vezi sa gladonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, a o tome svedoči i snimak, kao dokaz, sa njenog nastupa koji kruži društvenim mrežama. Naime, najpre je voditeljka Jovana Jeremić šokirala kada je rekla… »

Imala aferu sa političarem, a pevač Nije hteo da se oženi njom: Evo sam kim je na početku karijere bila Tanja Savić…

Kurir pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić, kako Kurir saznaje, bila je u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim… »

Ovo je devojka draška stanivukovića: Političar je u isto vreme bio sa Tanjom i njom?! A šuškalo se o vezi sa još jednom…

Kurir pre 3 dana
Pevačica Tanja Savić navodno je u vezi sa političarem Draškom Stanivukovićem, a prva je o tome govorila voditeljka Jovana Jeremić. Naime, ona je u "Paparaco Lovu" istakla kako je Tanja od javnosti krila ljubav sa političarem koji je imao devojku… »

Ima neka tajna veza: "Tanja Savić bila u vezi sa mladim, bosanskim političarem" - Voditeljka je namerno raskrinkala

Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je tajnu Tanje Savić, koju je pevačica dugo krila. Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je pevačicu Tanju Savić. Naime, oni su hteli da provere kako se Tanja provodi sa svojim sinovima, Maksimom i Đorđem nakon… »

Novi šok detalji pevačicine afere sa političarem: "Tanja Savić je na Jahorini bila sa zauzetim, a on je ostavio zbog treće…

Blic pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" rekla je kako je pevačica Tanja Savić bila u vezi sa mladim, bosanskim političarem, a sada je otišla i korak dalje, te otkrila detalje do sada tajne romanse. - Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan… »

Otkrivamo! Evo ko je političar sa kojim je Tanja Savić bila u vezi: "Vodio je u luksuzne restorane i svi u gradu su pričali…

Blic pre 3 dana
Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim bosanskim političarem. Voditeljka je ispričala čak i detalje ljubavi koju pevačica strogo krije od javnosti. - Čula sam… »

Ekskluzivni Paparaco! Evo ko je političar s kojim je Tanja Savić imala aferu: Vodio je u luks restorane! Čaršija brujala o…

Kurir pre 3 dana
Tanja Savić, kako Kurir saznaje, bila je u vezi sa gladonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Naime, Jovana Jeremić šokirala je sve kada je pred kamerama "Paparaco lova" rekla da zna za vezu koju je Tanja Savić imala sa jednim srpskim… »

Voditeljka OTKRILA Tanja Savića bila sa političarem! Evo koji poznati PEVAČ nije hteo da mu ona bude žena!

Svet & Skandal pre 3 dana
Skandal koji trenutno tresu javnost jeste da je pevačica Tanja Savića bila sa političarem iz Bosne. Celu aferu razotkrila je voditeljka Jovana Jeremić. Ipak, u Tanjinom životu je postajo muškarac kome njeni skandali nisu prijali, kao ni njen… »

Tanja Savić u vezi sa političarem!?

Svet plus pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je tajnu koju pevačica navodno već duže vreme krije... Tanja Savić u vezi sa političarem!? Ekipa emisije "Paparaco lov" pratila je pevačicu Tanju Savić. Naime, oni su hteli da provere kako se Tanja provodi sa… »

"Znam sve detalje" Tanja Savić se viđala sa političarem? Jovana Jeremić otkrila najveću tajnu pevačice

Mondo pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je javnosti ono što Tanja Savić vešto krije. Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je javnosti ono što Tanja Savić vešto krije. Voditeljka Jovana Jeremić zna mnoge tajne estrade, a u jednoj emisiji izlanula se pa… »

Jedna je Jovana! Tanja Savić na Jahorini bila sa zauzetim političarem, a ostavio je zbog treće! Voditeljka iznela šok…

Kurir pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić u emisiji "Paparaco lov" rekla je kako je pevačica Tanja Savić u vezi sa mladim, bosanskim političarem, a sada je otišla i korak dalje, te otkrila detalje do sada tajne romanse. - Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi… »

Jedna je Jovana: Voditeljka otkrila tajnu Tanje Savić da se viđala s jednim političarem! Ali ni da zucne gde su se sastajali

Kurir pre 3 dana
Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je tajnu Tanje Savić, koju je pevačica krila kao zmija noge. Niame, ona je u emisiji "Paparaco lov" otkrila da je Tanja bila u vezi sa jednim mladim političarem. "Čula sam da je jedan mladi političar bio u vezi sa… »

Vesti dana »