Povezane vesti
Novi Sad i Toluka primer saradnje Srbije i Meksika
RTV 14.10.2021
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas je sa ambasadorom Meksika Karlosom Feliksom razgovarao o modalitetima za jačanje pobratimske saradnje između Novog Sada i meksičkog grada Toluke. Sagovornici su se osvrnuli na nedavno obeleženu 75… »
Vučević: Odnose između Srbije i Meksika karakterišu međusobno razumevanje, poštovanje i podrška
Kurir 14.10.2021
Sastao sam se danas sa ambasadorom Meksika Nj. E. Karlosom Feliksom. Na sastanku sno razgovarali o modalitetima za jačanje pobratimske saradnje između Novog Sada i Toluke, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram profilu. “Tom… »
Vučević razgovarao sa ambasadorom Meksika
Dnevnik 14.10.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa ambasadorom Meksika Nj. E. Karlosom Feliksom. Gradonačelnik mu je poželeo srdačnu dobrodošlicu, a zvaničnici su razgovarali o modalitetima za jačanje pobratimske saradnje između Novog Sada i Toluke. Oni… »
Vesti dana »

Ćulibrk o skupu SNS na Vidovdan: Podseća na Miloševićev kontramiting, nadam se da će vlast odustati
N1 Info pre 22 minutajoš 24 povezane

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 52 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 6 satijoš 15 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 15 povezanih