Povezane vesti
Kažnjen mladić zbog prebrze vožnje
Sandžak haber 14.10.2021
NOVI PAZAR (RTV NP) – Novopazarska policija juče je u redovnoj kontroli, isključila iz saobraćaja osamnaestogodišnjeg vozača koji je u Dubrovačkoj ulici prekoračio brzinu za 74 kilometra na čas. On je zaustavljen nakon što je vozio autoobil „audi“… »
Mladi novopazarac isključen iz saobraćaja! Jurio kroz Selakovac 124 km na sat
IndeksOnline 14.10.2021
NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru juče su, u redovnoj kontroli, isključili iz saobraćaja osamnaestogodišnjeg vozača koji je u Dubrovačkoj ulici prekoračio brzinu za 74 kilometra na čas. Policija ga je zatekla kako… »
DIVLJAO KROZ SELAKOVAC – Osamnaestogodišnjaku oduzeta dozvola zbog prebrze vožnje
Sandžak press 14.10.2021
Prekršajni sud u Novom Pazaru kaznio je osmanaestogodišnjeg vozača sa 60.000 dinara i osmomesečnom zabranom upravljanja vozilom zbog prebrze vožnje. Njega je, prilikom redovne kontrole, saobraćajna policija isključila iz saobraćaja jer je u Dubrovačkoj… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 10 minutajoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 4 satijoš 5 povezanih

Određen pritvor do 30 dana za desetoricu uhapšenih u Novom Pazaru: Advokati ulažu žalbu
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana