Povezane vesti
"Ona je guska, dužna mi je 50.000 maraka" Vesna Zmijanac na udaru poznatog kompozitora
Blic 14.10.2021
Dragan Aleksandrić, poznati kompozitor narodne muzike, aranžer i harmonikaš, sarađivao je sa brojnim zvezdama naše estrade, pa tako i Vesnom Zmijanac, koja mu se, kako tvrdi, ozbiljno zamerila. Naime, on je njoj napravio neke od najvećih hitova za šta mu… »
“Ona je guska! Dužna mi je 50.000” Vesna Zmijanac “zavrnula” poznatog kompozitora! Vešto sve odradila, ne može joj ništa…
Mondo 14.10.2021
Zajedno su napravili njene najveće hitove ali ona mu se nikad nije odužila. Zajedno su napravili njene najveće hitove ali ona mu se nikad nije odužila. Čuveni kompozitor, aranžer i harmonikaš Dragan Aleksandrović sarađivao je sa brojnim zvezdama naše… »
Vesti dana »
Apokaliptično nevreme podogilo dalmaciju! Od rekordnog pakla do potopa: Tukli grad i kiša, ljudi bežali sa plaža, temperatura pala za 17 stepeni za 5 minuta!
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Borović: Očekivao sam reakciju TOK-a, opet ćemo imati predmet u kome će Kokezu da zaštiti vrh vlasti
Nova pre 1 satjoš 43 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 5 satijoš 36 povezanih
Srbija centar: Brnabić potura skupštinu da uradi prljav posao za SNS i Vučića oko REM-a
Serbian News Media pre 51 minutajoš 25 povezanih